2777
2789
کی میری آزمایش انشالله بارداری همش استرسه اول بتا بعد قلبش بعد سالم بودنش بعد حرکتش ..... اوووووف نگ ...

فردا صبح یک بی بی چک دیگه میزنم اگر اینم خط انداخت انشاالله آزمایش میرم.از بسی بی بی چک منفی دیدم از بسی آزمایش خون دادم منفی شده دیگه اعصابشو ندارم خواهری.

فردا صبح یک بی بی چک دیگه میزنم اگر اینم خط انداخت انشاالله آزمایش میرم.از بسی بی بی چک منفی دیدم از ...

واقعا میدونم چی میگی میفهمم درکت میکنم من 8 ساله عروسی کردم همش منتظر بودم یه بار ک دوقلوهام بدنیا اومدن مردن 

دوتا هم سقط کردم 

بعدش خدا پسرمو بهم داد بعد این همه سختی ناباوری و پلی کیستیک

الانم 3 سال بود منتظر این یکی بودم شوهرم ک هرچی خونه باشه فقط میخنده بی دلیل و خوشحاله 

امیدوارم خدا منو شرمنده شوهرم نکنه آرزوش همین بود 🤧

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به دل خوش بغلش بگیری.

خواست خوشحالیم باهات شریک شم و اولین نفر باشی ک فهمیدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی به دل خوش بغلش بگیری.

قول بده منو بی‌خبر نذاری دوست عزیزم🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها مطمئنید؟؟اشکم بند نمیاد.

مبارکه عزیزم ،مثبته ...چشمت روشن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خواست خوشحالیم باهات شریک شم و اولین نفر باشی ک فهمیدی

مبارکه گل چقدر خوب واسه منم دعا کن.من بی بی چک رو به یک پزشک نشون دادم گفت مشکوکه فردا دوباره بزار.

عزیزم میشه برام دعا کنی 

مامانم امروز آزمایش داشت جوابش خوب باشه 

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

مبارکه گل چقدر خوب واسه منم دعا کن.من بی بی چک رو به یک پزشک نشون دادم گفت مشکوکه فردا دوباره بزار.

انشالله عزیزم نا امید نباش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه هایی که مثل من تنبلی تخمدان دارید

ورزش کنید وزن کم کنید سردیجات حذف کنید چله های زیارت عاشورا و دعای علقمه و سوره ی یاسین بگیرید قرص و درمان هم ادامه بدید انشاالله همگی مامان میشید.خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه بعد ۴ سال بالاخره واسه منم مثبت شد حالا هنوز آزمایش خون ندادم چون خیلی این ماه قرص خوردم میترسم ‌کاذب باشه از امشب چله شروع میکنم به نیت حضرت رقیه و خبر خوش پایان ناباروری همه ی ‌کسانی که التماس دعا داشتن.شماهم واسه من دعا کنید.نذر کرده بودم.