2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست

بابا من یه مدت آگهی کلفت و نوکر خونه رو میدیدم 😅🙂

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

دانشگاه دولتی خوندی؟ ارشد ادامه نمیدی؟

توقعت رو بیار پایین هنوز سنی نداره باید اول از کار رده پایین شروع کنی تا به پیشرفت برسی لیسانس داشتن که چیز خاصی نیست الان فوق هم بیکارن

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب کار با مدرک ام فقط دفتر خدمات قضاییه یا منشی دفتر وکالت ک ۵نهایت ۷م میدن چه کاری برم بنظرت به غیر ...

بنظرم واسه شرکتای ارایشی تبلیغ کن چون الان همه ارایش میکنن ولی چیزی میخان که درطول دوره مشخص جوونسازیالکه برباشه واینکه یه سری کرم هست که جنبه مراقبتی داره توهرشهری که باشی میتونی نماینده بشی

چرا اخه

چون حقوقش خوب بود😅 یه جا نگهداری از لاما در منزل ماهی ۱۵ الی ۲۰ . در واقع اون لاماهه از من وضعش بهتر بود...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
عزیزم شما مشاور تشخیص داده افسرده ای؟ اخه افسرده ها هدف ندارن فقط دوست دارن بمیرن

من دقیقا همونجورم ولی نمیدونم چرا به همه چی خنده ام میگیره

منم افسردگی داشتم هم مادرمو ازدست دادم هم برادرم.بیماربودم اوضاع خوبی نداشتم لیسانس حسابداری داشتم هرجامیرفتم انتظارداشتن منشی باشم یاابدارچی...بعدمدتی بکی ازدوستامودیدم گفتم صورتت چقدخوب شده گفت سرم طلازدم منم گرفتم خیلی خوب بودبه چندنفرمعرفی کردم اوناهم عضوشدن هدفم کمک به بقیه بودهمه دست به دست عضوشدن ومن شدم بالادست..خوبیش اینه کسی بمن پولی نداده که کلاهبرداربشم الان ازشرکت پورسانت میگیرم هرکی راضیه خریدمیکنه وقتی جنس اصل باشه همه میخرن

اینم بگم کارت دست خودته هم‌واسه روحیت خوبه هم ازلحاظ مالی تامین میشی هم میتونی درستوادامه بدی وهروقت خاستی ازطریق روبیکاتوجلسات انلاین شرکت میکنی واموزش می بینی تابه هرکسی باهرمشکلی بتونی مشاوره خوب بدی درضمن میتونی دوستاتودعوت کنی شومحصولات بزاری یاگروه درست کنی ومخاطبینتوبیاری توگروه ومحصولاتومعرفی کنی درضمن ازبالادستیاتم میتونی کمک بگیری...