2777
2789
عنوان

وقتی قهرید

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه عقدید که علاقش به شما کمه . بی تابت نشده و این خوب نیست . تو زندگی بدترم میشه . اگه دوست هستید که اون مرد بود و نبود شما براش مهم نیست و چه بسا یکی دیگه رو هم داره و با داره پیدا می کنه .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز وشادم .من دختر بهارم 🍀🍀

اول از همه خوب فکر میکنم که میتونم با کسی که نیمه راه رهام میکنه و بیخیاله زندگی کنم یا نه اگه قرار به موندن بود بهش پیام میدادم خیلی قبل تر منتظرت بودم و خوشحالم که تواین مدت شاد بودی ولی من از این دوری خیلی چیزهارو فهمیدم که بتونم تکلیفم را باخودم و دلم مشخص کنم و اینکه ببینم چقدر میتونم روت حساب باز کنم ...خیلی ازت ممنونم که زود خودت را بهم نشون دادی و نذاشتی از تو توی قلب و مغزم بت بسازم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من نمیذارم کار به پنج روز بیخبری بکشه کسی که حتی تو بدترین دعوا پنج روز بیخبر باشه برای من فرد قابل اعتمادی نیست 

اگه قهرین زنگ نمیزنه اوکی ولی پیام که میتونه بده خبر که میتونه بده 

البته اگه عقد و همسرته نه دوست.   پسر 

من همچین ادمی رو کامل ببرون میکنم از زندگیم

وقتی هم پیام داد میگم همون طور که پنج روز بیخبر موندی بقیه روزها رو هم بیخبر بمون و خداحافظی 

عین بچه ها چیه قهر و ببخبری و حرف نزدن متنفرم از این کار

یادت باشه زیاد مظلوم نمایی کردن یا خشم زیاد درهمچین مواقع جواب معکوس میده و میفهمه حرصت درومده و میگه مقصر دعوا شما بودی و این هم تاوان همون دعواس و دلش بیشتر خنک میشه ....ی جور وانمود کن ک برات بود و نبودش مهم نیست 

یادت باشه زیاد مظلوم نمایی کردن یا خشم زیاد درهمچین مواقع جواب معکوس میده و میفهمه حرصت درومده و میگ ...

چه فایده داره بیتفاوت باشه که اونم عادت کنه به ای جور رفتارا و رتحت هر وقت عشقش کشید بره ددر ؟به نظرم گوشمالی حسابی میخاد تا دیگه تکرار نکنه 

چه فایده داره بیتفاوت باشه که اونم عادت کنه به ای جور رفتارا و رتحت هر وقت عشقش کشید بره ددر ؟به نظر ...

هرچیزی وقتی داره ...الان تو پیام های اولیه جاش نیست ادم به مردهای بی ارزش نباید ارزش بده ...همین که تا ۱ماه باهاش سنگین باشه و جواب گوشیش را دیر بده ، ب پیامها جواب نده و یا بگه کار دارم میخوام برم بیرون و بیخبر بره حالش جا میاد ووقتی گله از طرف اون شروع شد میتونه شبیه بمب بترکه و حالشو جا بیاره ...

چه فایده داره بیتفاوت باشه که اونم عادت کنه به ای جور رفتارا و رتحت هر وقت عشقش کشید بره ددر ؟به نظر ...

حوصله هیچیو دیگ ندارم میخوام جدا شم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

هرچیزی وقتی داره ...الان تو پیام های اولیه جاش نیست ادم به مردهای بی ارزش نباید ارزش بده ...همین که ...

میخوام جدا شم از چشمم افتاده دیگ

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

میخوام جدا شم از چشمم افتاده دیگ

تو مواقعی که داغی هیچوقت تصمیم های مهم زندگیت را نگیر ....صبور باش وقت برای جدا شدن همیشه هست ....بذارچند روز بگذره ...باخودت سبک و سنگین کن ...ی کاغذ بردار و ریز و درشت خصوصیات خوب و بدش را جز به جز بنویس ...مثلا ( چشمای قشنگی داره ، از رنگ پوستش خوشم نمیاد ) دراین حد ریز ...بهش نمره بده ....همیشه به عقلت تمرکز کن و اگه کاری را یقین داشت که باید انجام بدیازش پیروی کن ...