2777
2789
عنوان

خدامیبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 56 پست
من ی سوال دارم راجب توبه هر کسی هست بهم جواب بدع من قبلن ی سری کارا کردم ک گنا بوده ولی دیگ انجام نم ...

همینکه احساس پشیمونی کنی خدا میبخشه و دیگه پرونده ی اون گناهت تو این دنیا بسته میشه،همینکه مواظبی دیگه تکرارش نکنی کافیه 

توبه دو بخش داره، ابراز پشیمانی و ترک گناه. اگه پشیمون نیستین خب اسمش توبه نیست دیگه. صرفا ترک گناهه ...

ببین من اون پشیمونیه رو دارم ولی اینجوریه نیس ک اهو ناله کنم خیلی اشتباه کردم میدونم کارم اشتباه بوده و دیگ انجامش نمیدم 

و ی چیز دیگم ک هس اینه ک من ذاتا آدم کنجکاو و تجربه گریم و از هیچکدوم از تجربهای خوبو بدم پشیمون نمیشم چون من از اشتباهاتم درس میگیرم و کم کم جبران میکنم ب نظر خودم ک امکان نداره خدا وقتی منو با این شخصیت آفریده منو نبخشه 😂😂 حالا این نظریه خودمه نمی‌دونم درسته یا غلط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ابراز پشیمانی کافیه البته هرکسی یجور توبه می‌کنه و واسه همه قبوله

آره دقیقا

خدا همه بنده هاشو دوست داره کافیه باهاش رفیق بشید ببینید چطور دلداریتون میده و اگر صلاح باشه دعاتون رو جواب میده