2777
2789
عنوان

چه کرم پودری استفاده میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 25 پست
نه روزمره نمیخوام کم استفاده میکنم مثلا هفته ای یکی دوبار شاید:)

آها به نظرم برو داروخونه ؛ پوستت رو نگاه کنه و طبق جوش یا منافذ باز پوستت و چربی یا خشکی پوستت خودشون بهت کرم پیشنهاد میکنن خواستی یه بار این کار رو بکن کرم هایی که تو نظرات گفتن خوب بودن اما ممکنه به هر پوستی سازگار نباشه 😁

من خودم یه کرم هست میزنم ( ضد آفتاب سی گل) بلافاصله بعدش جوش میزنم ! 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

راستی یه سرم ضد جوش هم بد نیست داشته باشی ! 

من بلافاصله قبل از میکاپ و همچنین پاک کردن میکاپم از اون به صورتم میزنم خوب هم بوده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها به نظرم برو داروخونه ؛ پوستت رو نگاه کنه و طبق جوش یا منافذ باز پوستت و چربی یا خشکی پوستت خودشو ...

اره اینم میتونم امتحان کنم ولی انقدرداروخونه ها چیزای اشتباه بهم دادن دیگه واقعا بهشون اعتماد ندارم میترسم جنسشون خوب نباشه😭

مرسی ازت💞

اره اینم میتونم امتحان کنم ولی انقدرداروخونه ها چیزای اشتباه بهم دادن دیگه واقعا بهشون اعتماد ندارم ...

حق داری واقعا تکنسین های داروخونه همه سن پایین و کم تجربه ان 🤦🏻‍♀️ از بیرون مدرک گرفتن و انتظاری هم بیش از این نمیره 🤕

میشه عکسه سرمی که استفاده میکنی رو بزاری:)

من اینو دارم هم حجمش زیاده هم واقعا عالی بوده

«سرم ضد جوش چای سبز بیوآکوا»

حق داری واقعا تکنسین های داروخونه همه سن پایین و کم تجربه ان 🤦🏻‍♀️ از بیرون مدرک گرفتن و انتظاری ه ...

دقیقا یکی دو هفته پیش رفته بودم داروخونه امپول بهم ندادن پماد اشباه دادن قرص با دوز بالا دادن که هیچ یکی از ادمایی که اونجا کار میکرد یه پسر ۱۷ ۱۸ ساله بود اخه جایی نیس که بخوان همچین ادمه کم سنی رو واسه کسب تجربه بیارن خلاصه من شانس اوردم که به دکتر نشون دادم