2777
2789
عنوان

جراحی باز کیست مویی کیا انجام دادن💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود سه ماه میشه عمل کردم ؛ بهم گفتن این به بیماری هست ک دیر یا زود مجبورت می‌کنه بری زیر تیغ جرا ...

الان ۸ ماهه عمل کردم

ولی خب هر چند وقت یک بار جای بخیم باز میشه در حد نیم سانت  و ترشح داره بعد که استراحتم بیشتر میشه بسته میشه دوباره

نمیدونم کی میخواد تموم بشه این داستان

ماه پیش هم دوباره یه دونه مثل همون که عملش کردم بالاتر از جای عمل در اومد

معذرت میخوام یه جوش برآمده ولی زیرش انگار مایع جمع شده بود

بعد دو سه روز تخلیه شد همش خون آبه میومد

هنوزم هست

واقعا پشیمون شدم از عمل کاش دستکاریش نمیکردم

بعد ۸ ماه درست نمیشه انگار

الان ۸ ماهه عمل کردمولی خب هر چند وقت یک بار جای بخیم باز میشه در حد نیم سانت و ترشح داره بعد که اس ...

وای راس میگی ؟ من الان سه ماهه عمل کردم نصفش رو بخیه زده بود ک تقریبا بسته شده ولی نصفش اندازه یه بند انگشت بازه گفته به مرور پر میشه اصلا هیچ تکونی نخورده همون جور خالی هست کلا از زندگی افتادم به قول شما ترشح زرد رنگ و گاهی خونابه هم دارم دکترم گفت چیزی نیست اسیر شدیما 😑

اره واسه دسشویی حیلی میترسم تاحالا روی ایرانی مینشستم الان فهمیدم نباید اینجوری میکردم💔🥺

تو همون کاری ک گفتم رو بکن نهایت با شامپو بچه سرپا شست و شو میدی ک خیالت از تمیزی راحت بشه 

وای راس میگی ؟ من الان سه ماهه عمل کردم نصفش رو بخیه زده بود ک تقریبا بسته شده ولی نصفش اندازه یه بن ...

ای وای شما هم انگار مثل منی

حالا به من میگفتن چون بخیه زده اینجوری شدی چند سال قبل اصلا بخیه نمیزدن و زخم باز میذاشتن بهتر درمان میشد

پس کی بسته میشن راحت بشیم

رفتم دوباره پیش دکترم گفتم وضعیتم اینه خسته شدم

معاینه کرد گفت الان که بسته هست پاشو وقت منو نگیر😐

میگه فقط استراحت فقط رعایت..

تو همون کاری ک گفتم رو بکن نهایت با شامپو بچه سرپا شست و شو میدی ک خیالت از تمیزی راحت بشه

از الان به بعد همین کارو میکنم ولی اخه من همین 5مبن پیش از دسشویی اومدم میترسم خونریزی کرده باشه💔🥺

شما موقع پانسمان عوض کردن درد داری؟ 

حتما فرنگی استفاده بکناین عمل خیلی استراحت میخواد

من روز 7امم خیلی برای شیو و اینا استرس دارم یه وقت مو داخل نره و اینا انقدرم موقع پانسمان عوض کردن درد دارم میخام بمیرم 

ای وای شما هم انگار مثل منیحالا به من میگفتن چون بخیه زده اینجوری شدی چند سال قبل اصلا بخیه نمیزدن و ...

من سرکار هم قرارع برم کارم جوری هست که مجبورم بشینم به خاطر این عمل از کارم استفا دادم و درحال استراحت هستم مال من بخیه زده ولی قسمت پایین باز گذاشته ؛ تازه هفته عمل نگو کلی عفونت جمع شده بود زیر بخیه به دکترم میگفتم من درد دارم اصلا جدی نمیگرف بعد روز ششم جراحی یهو دیدم کلی خون اومد و با کلی درد ؛ رفتم دکتر گف عفونت داری فشار بده خارج بشه 😐 خدا خیر بده همسایه مون پرستار بود اون کلی فشار داد نزدیک یه هفته هرروز زخمم رو فشار میداد عفونت کلی خارج می‌شد تازگیا کمی بهتر شدم تااینکع الان یه قسمت باز مونده اونم گفت باید خودش ترمیم بشه

من روز 7امم خیلی برای شیو و اینا استرس دارم یه وقت مو داخل نره و اینا انقدرم موقع پانسمان عوض کردن د ...

من دردی به اون صورت نداشتم یعنی بودا ولی قابل تحمل بود

حواست باشه حتما درست ضدعفونی کنن 

از این چسبای کمر یه تیکه بزن محکم نگهش داره 

سرویس رفتن هم راحت تر میشه برات

از الان به بعد همین کارو میکنم ولی اخه من همین 5مبن پیش از دسشویی اومدم میترسم خونریزی کرده باشه💔🥺 ...

عزیزم مال من فقط پایینش باز بود بالاش رو بخیه زده بودن ولی بازم درد داشتم خیلی برا همین درکت میکنم من از این راه جواب گرفتم چون تو توالت فرنگی هم به هرحال می‌شینی و فشار میاد شما حدود ۲۰ روز اینا سرپا برو دستشویی چاره نداری نهایت وقتی مدفوع کردی با شامپو بچه شست و شو میدی و تمیز میشه