2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 44 پست
نگران نباش اسپرم داخل پیشاب خیلی کم وجود داره و اینکه شما باکره ای و دخول صورت نگرفته احتمال بارداری ...

ربطی به باکرگی ندارد اگه اسپرم رفته باشه احتمال بارداری هست

پرده بکارت که سپر دفاعی نیست جلوی اسپرم رو بگیره

ایشالا که حامله نباشه

من به جایش استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مردم هرشب رابطه دارن حامله نمیشن فک نمیکنم با یه لاپایی حامله باشی

همین دیگ میترسم برم دکتر با مامانم ب مامانم بگن حاملس مامانم زنده نمیزارتم تنهام ک نمیتونم برم از یه طرفی هم سابقشو داشتم پریودیم چن ماه عقب بیوفته 

همین دیگ میترسم برم دکتر با مامانم ب مامانم بگن حاملس مامانم زنده نمیزارتم تنهام ک نمیتونم برم از یه ...

نگران نباش انشالله سریع تر پریود میشی ولی دیگه نکن عزیزدلم خیلی سنت کمه برای اینکار

نگران نباش انشالله سریع تر پریود میشی ولی دیگه نکن عزیزدلم خیلی سنت کمه برای اینکار

همین اینکه خیلی استرسیم ی بی دلیل استرس میگیرم شب ادراری میگیرم ممکنه دلیلش این باشه 

راستی دفه آخری ک شدم هم همینجور ی شدم کلی عقب افتاد بعد یهویی ت مدرسه شدم ب خاطر همین زیاد شک دارم ب ...

دختر گلم صبح برو از دارو خانه بی بی چک بخر ایشالا که باردار نیستی

بعد هم برو دکتر زنان پیگیر مسائل قاعدگیت باش.

پسری که برای روابط جنسی باهات می مونه دوزار ارزش ندارد، بندازش دور.

ارزش داره این همه خودت رو تو استرس بندازی آخه. مطمئن هستم اون اصلا شرایط الانت براش مهم نیست فقط عشق و حالش رو کرده.

درس  بخون برو دانشگاه ایشالا یه مرد خوب و تحصیل کرده و با خانواده گیرت میاد.

دختر گلم صبح برو از دارو خانه بی بی چک بخر ایشالا که باردار نیستیبعد هم برو دکتر زنان پیگیر مسائل قا ...

همه تاپیک هارو خوندید یکی دیگ هم اضافه کنم وزنمم بشدت زیاد شده شصت بودم شدم هفتادو سه با وجود این ها ینی نمیتونم با قاطعیت فک کنم باردار نیستم اخه اصلا شرایطش ندارم بی بی چک بگیرم تا تنهایی برم دکتر 

چشم ولی واقن اتفاقی شد الانم باهاش نیستم بعد اون اتفاق تموم کردم باهاش بلاگره صد نفر دورشن نمیدونم چرا اومد با من با این همه محدودیت

همه تاپیک هارو خوندید یکی دیگ هم اضافه کنم وزنمم بشدت زیاد شده شصت بودم شدم هفتادو سه با وجود این ها ...

چطوری نمیتونی تا داروخانه بری؟

دور از جون باردار باشی شکمت میاد بالا 

برو بخر بذار خیالت راحت شده.

با حدس و گمان که نمیشه حرف زد.

اگه میتونی به مامانت بگو.

من هم خودم مامان هستم. اگه دخترم تو این شرایط باشه حتما کمکش میکنم. البته حسابی هم دعواش می کنم ولی به دادش می رسم.

شدممممم خدارو شکر ر

خدارو شکر دختر عزیزم  

خواهش می کنم دیگه کارهای پرخطر نکن.

هزار جور مرض ممکنه بگیری

به درس و زندگیت برس.

دکتر زنان هم برو شاید اختلال هورمونی داشته باشی با دارو تنظیم میشه.

ایشالا که دانشگاه میری با آدم درستی هم آشنا میشی. و آینده خوبی خواهی داشت.

خدارو شکر دختر عزیزم خواهش می کنم دیگه کارهای پرخطر نکن.هزار جور مرض ممکنه بگیریبه درس و زندگیت برس ...

مرسی قربونت برم خوشحالم برای خانوادت بخاطر وجودت تو زندگیشون خیلی مهربونی آدما اشتباه میکنن دیگ ولی خب درس گرفتم ازش چشم دیگ حواسم هست❤️❤️