2777
2789
عنوان

بیاین عکس بی میکاپ و با میکاپمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی میکاپم خوشگلی عزیزم:)

می‌دونم ک نیستم 🤕😂خدا رو شکر آرایش وجود داره

آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤
اسی چند سالته بهتم میاد ۲۳ سالت باسه هم سن من

۲۱ عزیزم 

آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤
بینیت بینی خودته عمل نیست درسته ؟ماشاالله عالی

ن عزیزم عمل نیست

دلم میگیره از این همه تفاوت

حتی وقتایی ک آرایش میکنم مامانمم میگه چقدر تغییر کردی ی ادم دیگه شدی🤕

می‌دونم ک نیستم 🤕😂خدا رو شکر آرایش وجود داره

میدونی از چیت خوشم‌اومد ازینک بدون آرایش عکس گذاشتی و‌اینک همه با آرایش بهتر میشن تو فقط اینطور نیستی مهم اینکه زیبا تر میشی با یه آرایش خیلی معمولی پس زیبایی

چ جالبتو جز اون دستا ای هستی ک میکاپ سنتو تغییر نمیده و کمترم میکنهخوشبحالت من آرایش میکنم ۱۰ سال سن ...

اره خوشبختانه کمتر میکنه

میدونی از چیت خوشم‌اومد ازینک بدون آرایش عکس گذاشتی و‌اینک همه با آرایش بهتر میشن تو فقط اینطور نیست ...

ممنونم عزیزم نظر لطفته

اسی من از این بدم میا ی عالمه ام ب صورتم بزنممممم 

اصلا تغیییر نمیکنم انگار ارایش نگردم😂🤣

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
نه واقعا هستی کلا نظره واقعیمو میگم همیشه زیبایی🫶🏻💞

شاید انقد آرایش کردم حس میکنم بدون آرایش اصلا خوب نیستم

بهرحال ممنونم واسه وقتی ک گذاشتی

ن عزیزم عمل نیستدلم میگیره از این همه تفاوتحتی وقتایی ک آرایش میکنم مامانمم میگه چقدر تغییر کردی ی ا ...

من بدون آرایشت رو دقت کردم همه اجزا صورتت ماشاالله عالی بود 

خوب ببین زاویه عکس ها باهم فرق داره مثلا اونی که با میکاپی زاویه عکس بهتره مدل موهات هم فرق داره خوب 

درحالت یکسان باید نظر داد 

وگرنه بدون میکاپ هم زیبایی