2777
2789
عنوان

جواب زن داداش پرو رو چجوری بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 48 پست
مطمئنی چرا مثلا اتفاقی میوفته

بنظرم خیلی خاله زنکی میشه بری ب داداشت بگی قشنگ با خودش صحبت کن

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خیلی خاله زنکی میشه بری ب داداشت بگی قشنگ با خودش صحبت کن

ارع منم نظرم همینه چون هروز ی کار جدید میکنه 

واقعا تحمل ندارم 

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
مطمعنی تو خواهر شوهر خوبی بودی؟

شما جای من نیستی وقتی حقتو بخورن تو بازم باید سکوت کنی همیشه که اینجوری نمیشه من واسه زن داداشم تاپیک زدم ن واسه شما

بگو به تو چه خونه بابامه

میخام بگم خیلی ادا مظلوم هارو درمیاره می‌ره ب داداشم میگه اینا اینحورین اونجورین چی بگم ب این .....

ببین من خودم خواهر شوهرم یه چیزی بهت بگم. دوری دوری دوری. برادرا با ازدواج غریبه میشند به آدم. یه غریبه خودش و زنش و بچه اش برای من هیچ اهمیتی نداره. آدم های به درد نخور دور خودت جمع نکن

ببین من خودم خواهر شوهرم یه چیزی بهت بگم. دوری دوری دوری. برادرا با ازدواج غریبه میشند به آدم. یه غر ...

باور کن خیلی قلبم درد می‌کنه از دست کاراش خدا لعنتش کنه

ب زنداداشت بگو‌ ولی وقتی ک داداشتم هس بجو ب فلانی چرا دروغ کفتی تو ک ۴تا بیشتر ندادی بهم

😂اره ولش نمیکنم حالا که اینطوریه

باور کن خیلی قلبم درد می‌کنه از دست کاراش خدا لعنتش کنه

من از همین الان از بچه ایی که از شکم این زن بخواد دربیاد بدم میاد.نه زنگی میزنم به جفتشون نه خونه اشون میرم. دورمو با آدمای ناجور نمیخوام پر کنم

من از همین الان از بچه ایی که از شکم این زن بخواد دربیاد بدم میاد.نه زنگی میزنم به جفتشون نه خونه اش ...

افرین دقیقا من که مجردم اینم تو خونمونه چکار۸کنم