2777
2789
جای این کارا بسپار به خدا بگو اگه به صلاحمه خودت جورش کن خدا اگه به صلاحم نیست خودت مهرشو از دلم بیر ...

امضات صلوات میفرستم گلم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم رفع شه از ذهنمو زندگیم

کامنت بعدیمو بخون 

و قرآن بخون یا گوش بده

یاسین برای آرامش دلت 

و سوره بقره برای سنگینی و باطل سحر و و و 

الکی پول نده به اینو و اون 

قرآن هست 

میرقصانم زندگی را به ساز خودم 🪉🤍✨️

اینا بر اساس ماه تولد ...میگنهمش صد درصدی نیستاگه موکل داشته باشه بازم جایه خطا هست

من ازشون گرفتم طالع بینی.درمورد تحصیل و خرید خونه

تحصیلی هنوز نتایج نیومده بیینم درست گفته یا نه

اما خرید خونه رو مزخرف گف

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
مرسی مهربون انرژی خوبت برگرده به زندگیت الهی 💙🌻

ممنون فدات همچنین برای شما بهترین ها اتفاق بیوفته 💖

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

من ازشون گرفتم طالع بینی.درمورد تحصیل و خرید خونهتحصیلی هنوز نتایج نیومده بیینم درست گفته یا نهاما خ ...

اصلا خیلی کم پیش میاد چیز بلد باشن

اونای ک بلدن همیشه خطا هست

اصلا نشنیدم صد در صدی باشه