2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا واسه من جواب نمیده😭

خوب شاید انتظار داری طی یکی دو روز برطرف شه

ولی خوب جای جوش حداقل یک هفته زمان میبره و سرعت برطرف شدنش بین افراد فرق میکنه

اولش پوسته ریزی میکنه بعد پوست جدید تشکیل میشه

خوب شاید انتظار داری طی یکی دو روز برطرف شهولی خوب جای جوش حداقل یک هفته زمان میبره و سرعت برطرف شدن ...

طی این مدت باید آب زیاد بخوری و آبرسانو ضد آفتابو مرطوب کننده رو مرتب استفاده کنی

انشالله برطرف میشه 

خوب شاید انتظار داری طی یکی دو روز برطرف شهولی خوب جای جوش حداقل یک هفته زمان میبره و سرعت برطرف شدن ...

من دوساله تحت نظر دکترم همش از این چیزا استفاده میکنم

ولی جاشون هنوز مونده😢

شاید محصولات مناسبی استفاده نمیکنیدکترتو عوض کن عزیزمنگران هم نباش ،چند سالته؟

نمیدونم شاید

دوستم افتضاح بود ولی از وقتی به این دکتره مراجعه  کردم زمین تا آسمون فرق کرده 

ولی اسکارام هنوز هستن

۱۷سالمه

[QUOTE=351491626]نمیدونم شاید دوستم افتضاح بود ولی از وقتی به این دکتره مراجعه  کردم زمین تا آسمون فرق کرده&nbs ...[/QUOTEبعضی دارو ها رو پوست یکی نتیجه میده رو پوست یکی دیگه نه متاسفانه.

یعنی اسکارات مثل قبل هستن،کمرنگ تر نشدن؟ 

[QUOTE=351491626]نمیدونم شاید دوستم افتضاح بود ولی از وقتی به این دکتره مراجعه کردم زمین تا آسمون ف ...

نه کمرنگ شدن

ولی اینقدر لایه بردار و ضدلک برام نوشت پوستم خیلی حساس شده 

۵دقیقع برم بیرون لبو میشم

نه کمرنگ شدنولی اینقدر لایه بردار و ضدلک برام نوشت پوستم خیلی حساس شده ۵دقیقع برم بیرون لبو میشم

لایه بردار در هفته بیشتر از یک بار در هفته استفاده نکن

منم پوستم خیلی حساسه و به خیلی محصولات واکنش نشون میده،سعی کردم تغذیمو خوب کنم و در روز بیشتر از ۸ لیوان آب میخورم و قند مصنوعیو حذف کردم، پوستم بهتر از قبل شد 

لایه بردار در هفته بیشتر از یک بار در هفته استفاده نکنمنم پوستم خیلی حساسه و به خیلی محصولات واکنش ن ...

وایی من  هر روز لایه بردار میزدم 

الانم دکترم قطره مارک لوتارو برام نوشته رو همشون نوشته روشن کننده به نظرت لایه بردارن؟؟ 

فقط رو یکیشون نوشته لایع بردار 

وایی من هر روز لایه بردار میزدم الانم دکترم قطره مارک لوتارو برام نوشته رو همشون نوشته روشن کننده ب ...

ببین تو ترکیباتش لاکتیک اسید و سالیسیلیک اسید داره ،اگه این ترکیباتو داره لایه بردار هستن و زیاد استفاده نکن چون خیلی حساس میشه و جلو نور خورشید باعث لک و جوش میشه