2777
2789

خیلی خسته ام

حس میکنم از عالم و آدم بریدم

الانم کارام تموم شده و تا ماه آینده حداقل بیکارم ولی حوصله دیدن هیچ کسی رو ندارم

اگه پول داشتم حتما میرفتم رشت و برای یک هفته تو اقامتگاه خوشگلی که عکس و فیلماشو تو اینستا دیدم میموندم 

سیم کارتامم خاموش میکردم که خیالم راحت باشه کسی آرامشمو ازم نمیگیره ولی حیف که پولش نیست و اگه هم باشه دلواپسی خانوادم نمیذاره سیم کارت خاموش کنم🥲

ولی اگه خدا بخواد برای عید که پول میاد دستم این کارو میکنم و نهایتش یه سیم کارت میخرم و شماره رو فقط به خواهرم میدم که برای مواقع ضروری زنگ بزنه

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم میرفتم

خیلی خستم😭

یه جای دور ،تنها،بدون دغدغه و استرس.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
همه نیاز داریم به همچین آرامشی🥺

اره واقعا انقد خسته ام ک کاش میشد چند روز نباشم...

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

حتما انجام‌ بده ..وای این یکی از آرزوهای منه ..دور ازهمه خلوت کنی باخودت ..ترس رانندگی کردن دارم وگرنه واسه خودم خوش میگذروندم‌ ...زندگی بدون‌گوشی عالیه..البته من اگه دوست پایه داشتمم دوست دارم برم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
آرامشی که هیچ دغدغه ای توش نباشه میخوامآرامشی که خودم باشم و خدای مهربونمخدایی که هرگز دستمو رها نکر ...

انشالله عزیزم🥰

حتما انجام‌ بده ..وای این یکی از آرزوهای منه ..دور ازهمه خلوت کنی باخودت ..ترس رانندگی کردن دارم وگر ...

راستش من حوصله دوستامو ندارم چون اونجام میخوان از بی شوهری ناله کنن😂یا اونا ک شوهر دارنم از مشکلات متاهلی میگن

ولی راستشو بخوای بدم نمیاد با پسری که دوسش داشتم میرفتم همچین جایی حیف که هیچ وقت حتی نخواست باهام حرف بزنه دیگه سفر که هیچی😅خدا کنه تا عید یه پسر خوب پیدام کنه باهم بریم😁🙈

انشالله شرایطش برای همه مون پیش بیاد🥲

هیچ وقت برام جور نمیشه

از خیلی آدما خستم.

روحم،جسمم خستست.دلم آرامش میخواد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
هیچ وقت برام جور نمیشهاز خیلی آدما خستم.روحم،جسمم خستست.دلم آرامش میخواد

ناامید نباش گلم

نمیخوام بگم شرایط زندگی من خیلی بدتر بوده چون از زندگیت خبر ندارم ولی منم ته دره ناامیدی بودم فکرشم نمیکردم روزی برسه منتظر عید باشم تا با پولای خودم برم سفر ولی خداروشکر شد

شمام ناامید نباش و برای بار هزارم تلاش کن بلند شی