2777
2789

آخه آتوسا

حداقل اسم ی گل بذار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین اسم دختره رقیه‌ …. 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

رقیه قشنگیه ها تحت تاثیر حرفای یک عده قرار نگیر 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بهترین اسم دختره رقیه‌ ….

خخوب شما می‌تونی الان اقدام بکنی اسمتو به رقیه تغییر بدی چرا نمیری

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خخوب شما می‌تونی الان اقدام بکنی اسمتو به رقیه تغییر بدی چرا نمیری

من با استارتر‌ بودم نه شما‌ 

چرا حالا بهت‌ بر میخوره؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
منم رویام میخوام بزارم هلن میشه به نظرتون

هر دوتاش‌  خیلی قشنگههه‌ 

اسی‌ گفت رقیه یاد اون‌ مداحیه‌ افتادم نوشتمش‌🥲😂

هر دوتاش‌ خیلی قشنگههه‌ اسی‌ گفت رقیه یاد اون‌ مداحیه‌ افتادم نوشتمش‌🥲😂

من رویا رو دوست ندارم 

خواهرم هم اسمش هلناست 

میخوام بشیم هلن و هلنا 

همه هم هلن صدام میزنن نمیدونم رویا از کجا در اومد 

من ی ح اشتباه گذاشتن اخر اسمم صباح چجور برم ح شو‌بردارم ؟؟

باید بری ثبت‌ احوال فک کنم 

یکی از اشناهامون‌ بیچاره آنقدر رفت دنبال‌ اینکه اسم نازنین زهرا رو تغییر بده و نشد 

گفت حتی راضی ام تینا‌ ابزارا بزارن‌ آخرش ولی تینا‌ باشه اسم بچه ام اما نزاشتن‌ اما همه تینا‌ صداش‌ میکنیم