2821
2789
عزیزم قلب بچت تشکیل شد؟

هنوز نرفتم سونو راستش توکل برخدا کردم و صبر کردم تا زمان بگذره تا انشاالله قلبش قوی کار کنه و صداش قوی باشه تا خوب بتونن بشنون 

اخه شنیدم بعضی جاها سونو میگیرن دکترا نمیتونن صدای ضعیف رو تشخیص بدن میگن قلب نداره  

جنسیت از هفته ۱۶ قطعی مشخص میشه دو هفته بعدشم سونوی آنومالی هست دیگه صبر کن آنومالی برو خب

نمیخوام انومالی و... رو برم اصلا تا با ارامش بگذرونم این دوران رو 

برم خدایی نکرده بگن مشکلی هست من تحمل شنیدنشو ندارم، اونجوری باید بارداری پر از استرس رو بگذرونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=351126208] ربطی ندارهبرومرکزبهداشتدکتربهداشت بگوفقط توسیستم بزنه تعیین جنسیتبگوفقط همینوبرام بزنیدبعدبروسنوی تع ... 

آها ممنون گلم 

خوب شد پرسیدم 

پس بهداشت هم مینویسه خیلی خوبه

نمیخوام انومالی و... رو برم اصلا تا با ارامش بگذرونم این دوران رو برم خدایی نکرده بگن مشکلی هست من ت ...

وای آنومالی خیلی مهمه !! یعنی اگه نری تا آخر بارداریت استرس اینو نداری که معلوم نیست سالمه یا نه؟ یه روز سونو آدم استرس میکشه بعد دیگه تا ماه ۹ خیالش راحته، اما خدایی نکرده بچه مشکل دار به دنیا بیاد که آدم یک عمر زجر میکشه!

متاهل و متعهد

وای آنومالی خیلی مهمه !! یعنی اگه نری تا آخر بارداریت استرس اینو نداری که معلوم نیست سالمه یا نه؟ یه ...

خب مگه راهی هست برای اینکه مشکله حل بشه؟ حالا فهمیدیم که خدایی نکرده مشکلی هست دکترا میتونن برطرفش کنن؟

استرس یه روز برا وقتیه که بعدش بگن سالمه اگه حرف دیگه ای بزنن دیگه استرس تموم شدنی نیست که

نمیخوام انومالی و... رو برم اصلا تا با ارامش بگذرونم این دوران رو برم خدایی نکرده بگن مشکلی هست من ت ...

انشالله که قلبش بزودی تشکیل میشه.تو نت سرچ کن چه غذاهایی برای تشکیل قلب خوبه و چه دعاهایی.انومالی آره قبول دارم همش استرسه.من هم همه انومالی هارو نرفتم.سونوی اولین انومالی رو رفتم آزمایشش رو نرفتم.سونوی دومین انومالی رو رفتم آزمایشش رو نرفتم.اکوی قلب جنین رو نرفتم و هرچی فکرکردم اضافیه نرفتم  

انشالله که قلبش بزودی تشکیل میشه.تو نت سرچ کن چه غذاهایی برای تشکیل قلب خوبه و چه دعاهایی.انومالی آر ...

انشاالله 

باشه چشم عزیزم

کار خوبی کردی منم زیاد موافق نیستم با این چیزا 

خب مگه راهی هست برای اینکه مشکله حل بشه؟ حالا فهمیدیم که خدایی نکرده مشکلی هست دکترا میتونن برطرفش ک ...

خیلی وقتا فقط مشکل تشخیص داده میشه ولی درمان نداره تا وقتی بدنیا بیاد.سقط هم که فقط برای ناهنجاری های شدید مثل سندروم داون و اینا میزارن.اکه همون سونو های انومالی رو فقط بری جای معتبر.سندروم داون هم تشخیص میده.من که دکترسونوم خیلی حرفه ای بود و از روی سونو می‌گفت مثلا اگه سندروم داون بود اینجوری میشد اونجوری میشد پس نیست.

خب مگه راهی هست برای اینکه مشکله حل بشه؟ حالا فهمیدیم که خدایی نکرده مشکلی هست دکترا میتونن برطرفش ک ...

بله دور از جون اگه بچه مشکلی داشته باشه دکتر سقط قانونی میکنه

درد سقط خیلی کمتر از درد نگهداری از یه بچه ی مشکل داره، دومی تا آخر عمر هم برای پدر  و مادر  عذابه هم برای بچه، به خاطر بچه ات هم شده سونو ها و آزمایشات رو جدی بگیر به خدا گناه داره

متاهل و متعهد

بله دور از جون اگه بچه مشکلی داشته باشه دکتر سقط قانونی میکنهدرد سقط خیلی کمتر از درد نگهداری از یه ...

عزیزم سقط جنین در هر شرایطی حرامه

خدا خودش بچه رو داده خودشم گفته سقط کردنش کشتن و قتل محسوب میشه و حرامه شرایط هم در نظر نگرفته

سلامتی مشخص بشه که خیال ادم راحت میشه اما اگه خدایی نکرده مشکلی باشه دکترا میتونن برطرف کنن؟

بله یسری مشکل ها از همون اول میتونن درستش کنن..مثال میزنم اگه مادر مینور باشه تشخیص بده دکترش دوز فولیک اسید ۵بهش میده ک بچه ماژور در نیاد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز