2777
2789
عنوان

خانمای دختر دار بیاین امشب چی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 48 پست
عزیزم به جای اینکه نگران قدش باشی بهتره براش هدیه بخری و حتی یه کیک کوچیک بگیرید و یه جشن مختصر خانو ...

الان ک خوابیده  صبح  بهش  رسیدگی میکنم مرسی از  دلداریتون   خدا حفظتون کنه

نوار بهداشتی سایزش ندارم  خیلی لاغره  فلن

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساکت نمون هی هم نگاش نکن و نگران نباش 

بشین باهاش حرف بزن بگو تو خانوم شدی داری بزرگ میشی همه این دورانو پشت سر میزارن کلی با ملایمت رفتار کن براش یه هدیه هم بخر 

دکتر غدد هم ببرش برای اینکه رشد خوبی داشته باشه 

لطفا این کارارو بکن ، کاری که مادرای خیلیامون انجام ندادن 💔

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

قدتون بعدش رشد کرد ؟

چرا رشد نکنه ؟

اونموقع ۱۵۷ بودم الان ۱۷۲ ام

قد میانگینی از قد پدر و مادره گاها یکم هم بلندتر 

به سن پریود و ...معمولا مرتبط نیست ژنتیک و تغذیه بیشترین تاثیر رو دارن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مرسی عزیزم خیالم راحت شد اره اینم همین قده

خواهش میکنم عزیزم 

اون الآن شوکه شده 

با ملایمت باهاش حرف بزن و بگو که یه اتفاق طبیعی 

ما که کسی نبود این چیزا رو بگه حداقل نسل جدید مثل ما نشه 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
خواهش میکنم عزیزم اون الآن شوکه شده با ملایمت باهاش حرف بزن و بگو که یه اتفاق طبیعی ما که کسی نبود ا ...

دستاش  یخ  کرده بود از استرس فکر کرد متوجه شدم  به روش نیاوردم  گرفت خوابید ...    ممنون  از  راهنمایی هاتون  ادم یهو  هول میشه نمیدونه چجوری رفتار کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج
الان ک خوابیده صبح بهش رسیدگی میکنم مرسی از دلداریتون خدا حفظتون کنهنوار بهداشتی سایزش ندارم ...

سلامت باشید 

دختر شما بلوغ زودرس نداره

بلوغ زود رس برای پریود زیر ۸و ۹ سال بکار می‌ره

بابت قد هم نگران نباش اگه قد شما و پدرش بلنده قدش حتما بلند میشه

شربت ال آرژنین هم برای رشد قد بچه ها خیلی موثره

ولی لطفا حتما براش هدیه بخر و تبریک بگو

چون این کار شما هم براش یه خاطره میشه که هیچوقت فراموش نمیکنه و هم باعث بالا رفتن عزت نفسش میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلامت باشید دختر شما بلوغ زودرس ندارهبلوغ زود رس برای پریود زیر ۸و ۹ سال بکار می‌رهبابت قد هم نگران ...

مرسی  چششم  فردا   همه این کارارو میکنم براش😍

اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی چششم فردا همه این کارارو میکنم براش😍

چشمتون روشن🙏🏼❤️ زنده باشید عزیزم