2821
2789
عنوان

مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 25 پست
اگر آدم مشکل سازی نباشه و خودشم کمک حال باشه بعلهبالاخره اونم خواهر همسر هست مثل خواهر خود آدم

تاحالاکه کمک حال نبوده مشکل سازم گمون نکنم شایدغیبت داشته باشه کم و بیش ولی زیادم پرحاشیه نیست کلاباهم رفت وامدانچنانی هم نداریم حتی عید نوروز خودمم گمون کنم سه چهار سالی میشه خونش نرفتم فقط اگه مناسبتی باشه میرم چون به مااعتمادداره میگه شمابریدبمونیدمنم راضی بودم اما شوهرم میگه نمیتونم مسولیت قبول کنم فردابچه هابرن چیزی توخونه بشکنن خراب کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگه اونابه وسایلاشون حساسن فردابچه هابزنن چیزی روبشکنن خراب کنن ول کن نیست

پس اصلا فکرشم نکن

شوهرت حالا احتمالا نخواد یا نتونه بت توضیح بده یعنی مردا کلا حوصلشم ندارن

ولی حتما یک پیشینه ای در این زمینه دارن و میدونه

نرو ولش کن 

الان یه وسیله کوچیک از خونشون گم بشه توی این گرونی تورم به اولین کسی مظنون میشن شما هستین و واقعا نم ...

خواهرهمسرمه کاملاهم مارومیشناسه واعتمادداره ولی همسرم میگه نمیتونم مسئولیت قبول کنم ولش کن

خواهرهمسرمه کاملاهم مارومیشناسه واعتمادداره ولی همسرم میگه نمیتونم مسئولیت قبول کنم ولش کن

همسرتون درست میگن به حرفشون اعتماد. کنید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
همسرتون درست میگن به حرفشون اعتماد. کنید

به حرفش که اعتمادمیکنم ولی مگه چی میخواست بشه میگه مسولیت فقط براخواب میخواست بریم دیگه بچه هاهم می‌خوابیدم صبح زود وقتی شوهرم می‌رفت سرکار ماهم برمیگشتیم خونه دیگه به چیزی دست نمیزدن که کلاتوخواب میشدن 

به حرفش که اعتمادمیکنم ولی مگه چی میخواست بشه میگه مسولیت فقط براخواب میخواست بریم دیگه بچه هاهم می‌ ...

بله ممکنه هیچ اتفاقی نیفته  ممکن هم هست هزار یک اتفاق بیفته در کل مسئولیت سنگینی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹