hubby مدیر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 551 عنوان لطفا کمک😭 | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست نزدیکی داشتم کامل تخلیه شد داخل ، بلافاصله خودمو شستم و نیم ساعت بعد ی دونه اورژانسی ۱/۵ میلی مارک تنسی خوردم باردار ک نمیشم نه ؟ چقد بالا نشدنم احتمالش؟ مبترسم خیلی 1403/06/05 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
20eneralpsychology۲۰ عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 3753 واقعا ؟ بله عزیزم برو سیسمونی را آماده کن سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 مگه کاندوم چشه که استفاده نمیکنین؟ هم تمیز هم مطمئنرحم خودتون رو با این قرصا داغون نکنید از من به شما نصیحت تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
hubby مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 551 اگه توی روزای تخمک گذاری نباشی اصلا نگرانی نداره اگر هم باشی شما قرص مصرف کردی احتمالش خیلییی کمه تازه ۳ روزه تموم شده پریودمتو روزای تخمک گذاریم ؟ من اصلا این روزا رو متوجه نمیشم
anssssen عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 708 تازه ۳ روزه تموم شده پریودیم زمان های ریسکیه، اینم قرصه معجزه که نمیکنهالبته به شانستم بستگی داره،اگه شانست در این مواقع.... همون ۲صدم درصد میگیره امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر
hubby مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 551 مگه کاندوم چشه که استفاده نمیکنین؟ هم تمیز هم مطمئنرحم خودتون رو با این قرصا داغون نکنید از من به ش ... عزیزم کاندوم حین رابطه پاره شد ک تخلیه شد اونم مارک kodex
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 خیلی خوردی اگه زیاد بخوری هم برا بدنت خیلی بده هم خطا میده الان که خوردی هیچ ولی فردا یه سر برو دکتر ... نمیخام اسی رو بترسونم اما خواهر شوهر منم درست جلوگیری نمیکرد دائم قرص اورژانسی میخورد با این حالم حامله شد. تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
hubby مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 551 خب ایرادش چیه مگه همسرت نیست چرا نگرانی اگه باردارشدی هدیه خداست اصلا آمادگی ندارم اصلاااااا دلم نمیخاد
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 عزیزم کاندوم حین رابطه پاره شد ک تخلیه شد اونم مارک kodex والا من ۴ساله دارم از کاندوم کدکس استفاده میکنم تاحالا یبار هم پاره نشده.چیکار میکنید که پاره میشه؟ تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
hubby مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 551 نمیخام اسی رو بترسونم اما خواهر شوهر منم درست جلوگیری نمیکرد دائم قرص اورژانسی میخورد با این حالم ح ... بدبخت شدم دقیقا منم ماه پیش خوردم خیلی دیر پریود شدم این ماه بازم خوردم
hubby مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 551 والا من ۴ساله دارم از کاندوم کدکس استفاده میکنم تاحالا یبار هم پاره نشده.چیکار میکنید که پاره میشه؟ اصلا خودمم تعجب کردم موندم اصلا نمیدونم
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 اصلا آمادگی ندارم اصلاااااا دلم نمیخاد نترس عزیزم.قرص که خوردی فردا یه دکتر برو راهنماییت کنه تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
hubby مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 551 نترس عزیزم.قرص که خوردی فردا یه دکتر برو راهنماییت کنه میدونم ولی با پیاما اصلا بیشتر ترسیدم بنظرت ی قرص دیگ بخورم ؟
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 بدبخت شدم دقیقا منم ماه پیش خوردم خیلی دیر پریود شدم این ماه بازم خوردم اون دائم میخورد شاید تو یه ماه چند بار میخورد برای همین اثر نکردانشالله که باردار نیستی تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...
zarigoliii عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4314 میدونم ولی با پیاما اصلا بیشتر ترسیدم بنظرت ی قرص دیگ بخورم ؟ نه بدنت رو داغون میکنه. احتمالن چون توی دوره ی تخمک گذاریت نبودی احتمال بارداریت کمهفردا برو دکتر ببین چی میگه تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...