اختالیزا مدیر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 عنوان کتاب برای قبولی نمونه🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 36 پست سلام رفقا چه کتابی خوبه بنظرتون؟ مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚 1403/06/05 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39616 من دو سال پیش امتحان دادم الانم کنکوریم طبق چیزایی که الان یاد گرفتم ما تست میزنیم که یاد بگیریم ، س ... بله درسته عزیزمبنظر من اگه صفر تا صد درس رو بفهمی تست هم نزنی قبولی تست فقط سرعت رو بالا میبره روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)
اختالیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 304 من دو سال پیش امتحان دادم الانم کنکوریم طبق چیزایی که الان یاد گرفتم ما تست میزنیم که یاد بگیریم ، س ... آره درسته مجهولم در میانِ این مفهومها ..🪐 نـگـآر❤️🩹 ISFP🌚
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39616 من دو سال پیش امتحان دادم الانم کنکوریم طبق چیزایی که الان یاد گرفتم ما تست میزنیم که یاد بگیریم ، س ... عزیز شما الان نمونه درس میخوندین؟راضی بودین؟ روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)
نانا_جوننن عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 1829 بله درسته عزیزمبنظر من اگه صفر تا صد درس رو بفهمی تست هم نزنی قبولی تست فقط سرعت رو بالا میبره نمیدونم الان چطور شده برای ورودی نمونهاما دوسال پیش که من دادم آره نیازی به تست هم نبود منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
نانا_جوننن عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 1829 عزیز شما الان نمونه درس میخوندین؟راضی بودین؟ من واقعا راضیم برا امتحانات نهایی هم خیلی اذیت نشدیم چون از قبل امادمون کرده بودن منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39616 من واقعا راضیم برا امتحانات نهایی هم خیلی اذیت نشدیم چون از قبل امادمون کرده بودن خداروشکرموفق باشی روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)
m_1385 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 912 چ رشته ای قبول شدی عزیزم؟ انسانیمن کلا دانش آموز خیلی قوی بودم راهنمایی و الانم بخاطر همین چیزی نخوندم قبول شدم معدل نهمم بیست If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️