2821
2789
عنوان

شغل تینیجری

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 28 پست
یه پی دی اف میدم شرح وظایف حقوق بستگی داره ادمین چه محتوایی بشی کمترینش یه پبج روزی ۱و نیم ۲ ساعت در ...

چه خوبه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

یه پی دی اف میدم شرح وظایف حقوق بستگی داره ادمین چه محتوایی بشی کمترینش یه پبج روزی ۱و نیم ۲ ساعت در ...

خب میشه واسه من ارسال کنی؟ خیلی وقته دلم میخواد یه کار کنم مهارت خاصی میخواد؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب میشه واسه من ارسال کنی؟ خیلی وقته دلم میخواد یه کار کنم مهارت خاصی میخواد؟

@Sgnkshni به آیدی تلگرامم پیام بده

باید ببینیم چقدر آشنایی داره بستگی داره به مهارتت من خودم ۱۵ میگیرم با روزی ۳ ساعت  ولی اون زمان که شروع کردم سعی کردم فقط یاد بگیرم روزی ۸ ساعت وقت با درآمد ۱ الی ۲ ولی از همون اول درآمد داشتم حتی موقع آموزش 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
حب بگو همون نوجوانی کل جملت ک فارسی چرا این ی کلمش

😂😂آخه وایرال شده من کلا کلمه جدید یاد میگیرم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

@Sgnkshni به آیدی تلگرامم پیام بدهباید ببینیم چقدر آشنایی داره بستگی داره به مهارتت من خودم ۱۵ میگیر ...

آموزش هم میدین

خب حالا آسونه؟اگه آسونه به تلگرامت پیام بدم 

آموزش هم میدینخب حالا آسونه؟اگه آسونه به تلگرامت پیام بدم

کلا به درآمد رسیدن آسون نیست مهارت میخواد

اما ادمینی زمان مکان دست خودته آقا بالاسر نداری منم خودم برای این خیلی مهمه همون ماه اول هم درآمد داره با یکی دو ساعت یه درآمدی داری هر چند کم اومدن پول تو حسابت شیرینه 

توضیحش زیاده اگه میخوای پیام بده وویس بدم پی دی اف قرارداد هم میفرستم

@Sgnkshni به آیدی تلگرامم پیام بدهباید ببینیم چقدر آشنایی داره بستگی داره به مهارتت من خودم ۱۵ میگیر ...

سلام عزیزم میتونم بابت این شغل بهتون پیام بدم

من به ادمینی تا جایی واردم

چه ادمین پاسخگویی پیام ها

چه ساخت پست و استوری ، تبلیغات..

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
کلا به درآمد رسیدن آسون نیست مهارت میخواداما ادمینی زمان مکان دست خودته آقا بالاسر نداری منم خودم بر ...

برای همه سنین اوکیه؟

سلام عزیزم میتونم بابت این شغل بهتون پیام بدممن به ادمینی تا جایی واردمچه ادمین پاسخگویی پیام هاچه س ...

سلام عزیزم آره حتما خواستی  پیام بده از بین همین بچه های سایت من فقط یکی رو میتونم قبول کنم قرارداد ببندم آموزش بدم هر کدوم مهارت تون بهتر بود قبوله

سن مهم نیست مهارت داشته باشه قدر پول رو بدونه

باشه عزیزم ببینم چی میشه بهت پیام میدم

ممنونم از راهنماییت  

سلام عزیزم آره حتما خواستی پیام بده از بین همین بچه های سایت من فقط یکی رو میتونم قبول کنم قرارداد ...

ممنون عزیزم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سلام عزیزم آره حتما خواستی پیام بده از بین همین بچه های سایت من فقط یکی رو میتونم قبول کنم قرارداد ...

گلم بهتون پی ام دادم تلگرام