2777
2789

امروز رفتم تو ۱۷ سال. 

امسال از خودم راضی بودم. 

کلی تغییر تو زندگیم ایجاد شد

مدرسه نمونه دولتی قبول شدم، توی ورزش پیشرفت کردم، در حوزه توسعه فردی خیلی رو خودم کار کردم و میکنم، دوستان جدید پیدا کردم اما همچنان دوستان قدیمیم رو هم دارم، کلی کتاب خوندم، دیگه از فیلم ترسناک دیدن هراس ندارم، کلی اشتباه کردم و ازشون درس گرفتم و بزرگ شدم. 

خلاصه میتونم بگم به عنوان یه دختر ۱۶ ساله کلی پیشرفت کردم هر چند کوچیک. 

اما دلم گرفته از اینکه سال دیگه همین موقع دوران نوجوانیم تموم میشه و وارد دوران جوانی میشم؛ بنظرم خیلی زود گذشت. انگار همین دیروز بود که ۱۲ سالم بود و تازه وارد دوران نوجوانی شده بودم و ادعام میشد که بزرگ شدم و همه چیز دانم  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

تا ۱۹ تینیجری خیالت راحت😅

ولی آره واسه منم کم مونده دلم نمیخواد تموم شه ولی چه کنیم نمیشه جلوشو گرفت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۹ تینیجری خیالت راحت😅ولی آره واسه منم کم مونده دلم نمیخواد تموم شه ولی چه کنیم نمیشه جلوشو گرفت

نمیدونم چرا دلم گرفت ازاینکه داره تموم میشه

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

نمیدونم چرا دلم گرفت ازاینکه داره تموم میشه

من ۱۸ ام دیگه تا تموم شدن تنیجری هم یه سال مونده

منم دوست ندارم تمومش شه حس میکنم اونقدرا که باید از این دوره لذت نبردم

حالا واسه تو دو سال مونده حتما ازش استفاده کن خوش بگذرون😅

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من 13سالمه

خسته نباشی  

ناراحت نشو شاید الان متوجه نشی اما در حال حاضر در دوران تباهی داری به سر میبری. 

هممون این دوران رو گذروندیم. 

توصیه میکنم سایت نیای یا حداقل مدیریت کن. 

من کلا یک سال هستش که گوشی دارم و تازه امسال عضو سایت شدم. 

سعی کن حداقل تا سن ۱۵ سالگی وارد فضای مجازی نشی. 

نصیحت نمیکنم بخاطر خودت میگم  

من ۱۸ ام دیگه تا تموم شدن تنیجری هم یه سال موندهمنم دوست ندارم تمومش شه حس میکنم اونقدرا که باید از ...

حتما این کار رو میکنم. 

اما لذت اصلی تازه بعد از تینیجری هستش برای من. 

آزادی!!!!!!! 

بتونم مستقل بشم منظورم اینه خانواده اجازه بدن کارهامرو خودم انجام بدم مثلا هر جامیخوام برم مواظبم نباشن.

حتما این کار رو میکنم. اما لذت اصلی تازه بعد از تینیجری هستش برای من. آزادی!!!!!!! بتونم مستقل بشم م ...

امیدوارم همینطور شه و از زندگیت لذت ببری🌱

امیدوارم همینطور شه و از زندگیت لذت ببری🌱

ممنون  

شما فکر کنم باید متولد نیمه دوم ۸۵ باشی یا نیمه اول ۸۶

درسته؟؟؟؟؟

ممنون شما فکر کنم باید متولد نیمه دوم ۸۵ باشی یا نیمه اول ۸۶درسته؟؟؟؟؟

نیمه‌ی دوم ۸۵

عزیزم من اون چیزی که تو فکر میکنی نیستم

بله میدونم قصدم ناراحت کردنت نبود اصلا. 

فقط میگم خیلی خودت رو غرق دنیای مجازی نکن من اون موقع گوشی نداشتم اما خیلیهارو دیدم که آسیب دیدن. 

اگر طرز استفادش رو بلدی و واقعا مدیریت میکنی که خیلی هم عالی پس فضای مجازی برات مفید واقع میشه.

اگر ناراحت شدی ببخش منظورم رو بد رسوندم. 

اگر اشتباه نکنم متولد سال نود هستی شاید فقط ما دهه هشتادی ها فقط تو رنج سن ۱۰ تا ۱۳ سالگی حالا بعضیها حتی بیشتر خودمون رو دانای کل میبینیم و فکر میکنیم اصلا اشتباه نمیکنیم. 

عزیزم من اون چیزی که تو فکر میکنی نیستم

تاپیک اول و دومت رو دیدم من هم توی سن تو دقیقا همین مشکلات رو داشتم و الان هم دارم. 

ببین خانواده های ایرانی ۷۰ درصدشون از بچه هاشون انتظار دارن اونطوری که اونها میخوام باشن به عبارتی ما رو بدون نقص میخوان قبول ندارن که ما هم انسانیم و انسان ممکن الخطا هستش پس سعیکن باهاش کنار بیای.

من هم اکثر مشکلاتم وقتی یک سال از تو بزرکتر بودم شروع شد؛بچه های بد مدرسمون،گیر دادنهای بیخودی پدر و مادرم،کرونا.

اما همه این مشکلات الان میفهمم واقعا من رو قوی کرده و دیگه به اندازه اون موقع ضعیف نیستم.

من اصلا اهل نصیحت کردن نیستم یعنی از نصیحت شدن و نصیحت کردن متنفرم اما چون میدونستم ما به این حرفها نیاز داری بهت گفتم  

پس اولم هم به دل نگیر شما منظور من رو بد متوجه شدی وگرنه من قصد ناراحت کردنت رو نداشتم گلم.