2777
2789
کرردم عزیزم

سعی کن رابطه ات را با نزدیکان و دوستانت بهتر کنی و از هر کس به قدر فهمش انتظار داشته باشی تا بتوانی دوستان بیشتری در اطراف خودت داشته باشی. اره ای می بینم که امکان ترک رفت و آمد با اقوام و نزدیکان را در روزهای آینده نشان می دهد

. به راهی که میروی ادامه بده. انتهایش روشن است. آنچه در فکر داری ، بدان خواهی رسید. ازدواج خوبی میبینم، خوشبختی و سعادت. کمتر کسی چنین اقبالی دارد که تو داری. آنچه گفتم چهار چوب کلی زندگی توست و بیشتری بخش زندگی تو را تشکیل میدهد. وگرنه سختی بخش انکار ناپذیر زندگی هر فرد میباشد.

. سفری میبینم. به زودی به سفر خارج از کشور می روی. یک سفر رویایی و به یاد ماندنی در انتظارت هست. از همین حالا خودت را آماده یک سفر خاطره انگیز کن

. تو را در یک میهمانی شبانه میبینم که با یک لباس سفید قدم میزنی. نگاهی نظرت را جلب میکند. سنگینی آن نگاه را حس میکنی. به آسانی از کنار این حس نگذر که میتواند تنها عشق زندگی تو باشد. شانس همیشه در خانه آدم را نمیزند.

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کردم ❤

نگران هستی اما بیخود نگران آینده هستی. خیمه ای که در فنجانت افتاده از تامین معیشت و مال می گوید. از افزایش نعمت و فراوانی مال . پس اینقدر فکر روز نیامده را نکن. از فالت پیداست دنیایت به کام است

. مراقب باش. روباهی در فنجان میبینم. خبر از فردی حیله گر میدهد که تا ۲۷ روز دیگر سر راهت قرار میگیرد و به تو پیشنهاد شریک شدن در امری را میدهد. نیتش صاف نیست. از او دوری کن و بدان با چرب زبانی بسیار تو را وسوسه میکند. اگر میخواهی ذاتش را ببینی به او قاطعانه پاسخ منفی بده تا روی دیگرش را به تو نشان دهد.

. از دشمنی که داری برحذر باش. دشمنی نیرومند و توانایی است. پلنگ میبینم. دشمنت قصد آن دارد ضربه ناگهانی به تو وارد کند. سکوتی که میبینی به همین خاطر است و نه از عقب نشینی. بسیار مراقب خودت باش و عاقلانه رفتار کن

. تا ۲۲ روز دیگر با فردی روبرو خواهی شد که حرفهای مفید برای گفتن دارد. از همصحبتی با او کمال استفاده را ببر. اگر به حرفهای او خوب گوشی کنی به سود مالی زیادی خواهی رسید.

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز