نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عروض رو از الان کار کن به گوش عروضی برسی از راه بخش کردن وقت گیره برا من چون ریاضیم به شدت ضعیف بود ریاضی سخت بود و اینکه جامعه شناسی رو باید مفهومی بخونی حفظ نکنی
PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
عروض رو از الان کار کن به گوش عروضی برسی از راه بخش کردن وقت گیره برا من چون ریاضیم به شدت ضعیف بود ...
من ریاضی خرداد نهمم شد ۱۶
من از اول سال ریاضی رو ول کردم کتابم سفید سفیده کلا تو یه هفته قبل امتحان نشستم کل کتاب ریاضیو خوندم و ۱۶ شدم. به نظرت من کتاب کمک درسی برای ریاضی لازم دارم؟