2777
2789
چرا همه میپرسن کوردی؟اصلا باید نام کاربری مو عوض کنم نمی‌دونم چطور ب مغزم خطور کرده اینو بزارم .یادم ...

نه اون هورامان هستش فکر کردم یه جا گفتی کوردی شایدم اشتبا متوجه شدم برنج خونم کم شده گیج شدم😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیی نیس عقد کردیم ۳، ۴ماهِ ، احتمالا ۲، ۳ماه دیگه هم عروسیمونه

خوشبخت بشی عسلم.ولی اذیتش نکن

احتمالن تبخاله.هیچ دارویی نداره و دوره ی ۱۰ روزه داره

فقط مواظب باش.چون شدیدن واگیر داره.هیچکسو نبوس

سیر بزار روش که التهابش گرفته بشه.قرصهای ضد عفونت و چرک خشک کن نخور.بدتر میشه

خوشبخت بشی عسلم.ولی اذیتش نکناحتمالن تبخاله.هیچ دارویی نداره و دوره ی ۱۰ روزه دارهفقط مواظب باش.چون ...

ممنون عزیز دلم 

نه بابا اذیت کجا بود 😅

ممنون از راهنماییت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
خب برو بخور شوشو نمیخره برات؟

به شوشو باشه که مثل شما صبحونه هم برنج میخوریم 😉

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

شوهر داری شوشو نداری که.شوهر رو همه دارن ولی شوشو یچیز دیگس

خدا نکشدت 🤣🤣 شوشو ها برسر کار رفتندی و زنها در نی نی سایت سر صبحی برسرشان دعوا کردندی 🤣🤣

خدا نکشدت 🤣🤣 شوشو ها برسر کار رفتندی و زنها در نی نی سایت سر صبحی برسرشان دعوا کردندی 🤣🤣

خب پس تو هم شوشو داری.چون یکی از آپشن هاش همینه که روزای تعطیل رسمی هم می‌ره سرکار.حتی تعطیلات خیلی رسمی...و زنش مجبوره براش سر صبحی نهار بزاره 

اوه تازه این یکی از آپشناشه فقط

الان صاحب تاپیک بیاد بندازتمون بیرون اومد بالای شبشو بمرسه بحث شوشی کردیمش بیاد بندازه بیرون اپشنا رو اون موقع میبینیم😝

خب پس تو هم شوشو داری.چون یکی از آپشن هاش همینه که روزای تعطیل رسمی هم می‌ره سرکار.حتی تعطیلات خیلی ...

اره والا رفته 😕جمعه هم رفت