2777
2789
بهشون بگو‌عزیزم خودتوهم اذیت نکن

گلم از اون آدم هایی هستن که هزار بار خودمون و مدیر ساختمون تذکر دادیم حالیشون نیست خدا لعنتشون کنه خیلی اذیتمون میکنن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکر میکنی ... کسی ک بی کسه با دوتا بچه هیچ راهی نداره جز هرروز گریه و ناله کنه و بمونه و حمالیش کنه

😑😑😑درست میگی واقعا بعضی وقتا نه راه پیش داری نه راه پس فقط باید بسازی و بسوزی

﮼من متولدهزاروسیصدو هرلحظه خندیدنشم♥️ ֶ֢‎‎‎‎🫂🤭

اصلا نگو بهش فهمید بگو من یادم نبود چیز مهمی هم نبوده بگمت چقدر ما دخترا مظلومیم همیشه زور میگن بهمو ...

آخه میدونی برعکس منه مثلا بفهمه فک میکنه همیشه زیرآبی میرفتم و دروغ میگفتم ولی من از اون چیزی می‌فهمیدم درک میکردم ک پنهون کرده

آره نگم بهتره دیگه هرچی شد خدا کمک کنه 😅

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

گلم از اون آدم هایی هستن که هزار بار خودمون و مدیر ساختمون تذکر دادیم حالیشون نیست خدا لعنتشون کنه خ ...

واییی من‌اگه جای تو باشم روانی میشدم  برای همون هیچ وقت نمیرم تو اپارتمان زندگی کنم 

یه بار واسه ده روز تو اپارتمان بودبم همسایه بالابمون شب میشد گیتارشو میاورد اهنگ میخوند خونه رو تخلیه کردیم 

آخه میدونی برعکس منه مثلا بفهمه فک میکنه همیشه زیرآبی میرفتم و دروغ میگفتم ولی من از اون چیزی می‌فهم ...

کم کم اصلاحش کن بهشونم رو نده اینارو هرچی رو بدی بدتر میکنن با آدم هرچیزی یه حدو حسابی داره