2777
2789

خرمایی تیره

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرمایی هس 

یا احتمالا تو بچگیش بور بوده 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خرمایی یا نه اصن قهوه ای سوخته

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

قهوه ایه 

خرمایی میگن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اون قسمت امضات که گفتی نمیدونم چرا جسد آنهایی که ....خیلی خیلی زیبا بود😄😄😄

حقیقت محضه متاسفانه ..

منم عاشق دوتا جمله اول امضاتم 🥲💕

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از این پسر لاغر های دهه هشتادی من هر چی تا الان دهه ۸۰ دیدم این شکلی بوده

وااای اره چرااادخترا ام شبیه هم شدن شگفتا

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

حقیقت محضه متاسفانه ..منم عاشق دوتا جمله اول امضاتم 🥲💕

با اجازت کپی کردم که بنویسم تو دفترم 

یه دفتر دارم گاهی این جمله هارو توش مینویسم و نگه میدارم بنظرم باارزشن 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

وااای اره چرااادخترا ام شبیه هم شدن شگفتا

دهه شصت و هفتاد تیپ ها و ظاهر ها دختر و پسر ها خیلی متفاوت از هم بود حتی زمانی ک یک چیز مد میشد باز هم با هم فرق داشتن 

اینا انگار از یک برگه صد تا فتوکپی گرفتی 

دختر های دهه ۸۰ هم مو بلند شلوار گشاد و تو عکس ها هم لب و دهنشون رو یک طور خاص میکنن