۴ماهه نامزدم۸ ماهی هم هست همو میشناسیم غیر اون سبدگل مصنوعی برا نامزدی تا حالا برام گل نخریده،اصلا فکر میکنم نمیدونم گل باید بخره و برام بیاره چجوری بهش بفهمونم من ی شاخه گل طبیعی میخوام؟😭😭😭
به دل منم موند البته شهر ما گل طبیعی یا کمیابه یا خیلی گرون
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
اخییی عزیزم.خب بهش گوش زد کن.بگو دوس دارم بعضی وقتا ک میای دنبالم با ی شاخه گل منو خوشحال کنی.
همسرجانِ جانم💝 🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
بهشبگو يكى از دوستام گلايى كه نامزدش بهش ميده رو خشك كرده گذاشته تو گلدون منم ميخوام همين كارو بكنم ...
اتفاقا منم همرو خشک کردم.همرم حفظم تو چ مناسبتی داده.
همسرجانِ جانم💝 🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
نامزد من اوایل بهش گفتم گل دوس دارم اینقد گل میاورد که واقعا ادم کلافه میشد و انتظار داشت همه رو هم خشک کنم. اینقد کلافه شدم از این کار که گفتم ننمیخواد..گل دردسر داره به جاش بگو کادو بگیره برات..مردا رو اگه تشویق کنی به یه کاری اینقد انجامش میدن که حالت بهم میخوره 😁اصلا ذوق و ابتکار ندارن متاسفانه