2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم برام گل بخره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 9318 بازدید | 111 پست

به مردا باید مستقیم خواستت و بگی وگرنه تا فردای قیامت برات گل نمیگیره قشنگ بهش بگو گل دوست داری برات بخره

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت بگم برام گل بخر؟

اره من قبلا همش میگفتم گل میخوام انقد گفتم تا عادت کرد الان که ازدواج کردیم خودش برام بی مناسبت گل میخره 😍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
ب دلم مونده نامزدی ی گل طبیعی بهم نداده

به دل منم موند البته شهر ما گل طبیعی یا کمیابه یا خیلی گرون 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
من ک یسال عقدم هرروزبهش میگم چیشدخرید ن؛ چندروزپیشم سالگردعقدمون بودن گلی ن کادویی بدتردعواراه اندا ...

وای مامانم همش بهم میگه نیگا کن اصلا برات ارزش قائل نیس ی شاخه گل هم برات نمیخره

ب دلم مونده نامزدی ی گل طبیعی بهم نداده

اخییی عزیزم.خب بهش گوش زد کن.بگو دوس دارم بعضی وقتا ک میای دنبالم با ی شاخه گل منو خوشحال کنی.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

بهشبگو يكى از دوستام گلايى كه نامزدش بهش ميده رو خشك كرده گذاشته تو گلدون منم ميخوام همين كارو بكنم يادگارى از نامزديمون بمونه

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
بنظرم دوسه بار در مورد علاقه ات به گل وحس نابی که با گل گرفتن پیدا میکنی بگو خدا کنه اثر کنه اثر عم ...

مهریه داشتیم حرف میزدیم گفت فلان تعداد شاخه نبات گفتم نه ب جای نبات گل بذار دوس دارم گف باشه هم نبات هم گل ولی بازم نفهمید

بهشبگو يكى از دوستام گلايى كه نامزدش بهش ميده رو خشك كرده گذاشته تو گلدون منم ميخوام همين كارو بكنم ...

اتفاقا منم همرو خشک کردم.همرم حفظم تو چ مناسبتی داده.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

نامزد من اوایل بهش گفتم گل دوس دارم اینقد گل میاورد که واقعا ادم کلافه میشد و انتظار داشت همه رو هم خشک کنم. اینقد کلافه شدم از این کار که گفتم ننمیخواد..گل دردسر داره به جاش بگو کادو بگیره برات..مردا رو اگه تشویق کنی به یه کاری اینقد انجامش میدن که حالت بهم میخوره 😁اصلا ذوق و ابتکار ندارن متاسفانه

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد