2777
2789

هیچ دوستی ندارم 

خیلی خیلی خیلی تنهام 

درسته خدا و خانواده مو دارم ؛ولی ...نیازی به توضیح نیست فقط یه عده خاص متوجه میشن چی میگم:)

خیلی دلم برا رفیقم تنگ شده ؛ من اونو برای همیشه از دست دادم 😔

می‌دونم که دیگه هیچکس نمیتونه جای خالی اونو برام پر کنه ، بین اون همه آدمای بی لیاقتی که دیده بودم و هیچکدوم و لایق دوستی نمیدونستم اون بهترین بود ؛ بهم یاد داد رفاقت یعنی چی

ای کاش میشد یه بار دیگه باهاش حرف بزنم و بهش بگم چقدر دوستش دارم ولی ...🙂

؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی متاسفم عزیزم 

درک می کنم حس و حالت رو واقعا شرایط سختیه 

من هم رفیقم رو از دست دادم ولی خوشبختانه ایشون زنده ست 

ولی حال الان شما کاملا برام قابل فهمه

از خدا می خوام بهتون صبر بده 

و روح دوست تون هم در آرامش باشه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

من‌ نه سال با یه نفر دوست بودم مثل خواهرم بود دیگ ارتباط خانوادگیم پیدا کردیم ولی اون متاسفانه دوستیمونو بهم زد ...برای من خیلی سخت بود ..به اندازه تموم شدن یه رابطه عاطفی ضربه خوردم....

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

من‌ نه سال با یه نفر دوست بودم مثل خواهرم بود دیگ ارتباط خانوادگیم پیدا کردیم ولی اون متاسفانه دوستی ...

چرا دوستیتون و بهم زد؟!

دقیقا منم همچین ضربه شدیدی بهم وارد شد 

؟؟ 

گفتم اینجا جوابتو بدم اون تاپیکتو قفل کردی...

من نمیگم مذهبی میگم مقیدم نسبتا

و ببین محبت واقعی و علاقه واقعی بدون شناخت به دست نمیاد

من خیلی سری سخنرانی های رائفی پور و پناهیان درباره اهل بیت و محبتشون و کلا درباره دین خیلی گوش دادم سعی کردم اعتقادم تقلیدی نباشه بلکه واقعا با عقل و قلبم درکش کنم

و این شد که عمیقا محبتشون رو باور دارم و روح زندگی میدن بهم حتی با وجود اینکه ضجه نمیزنم یا نمیگم حتما برم کربلا حتما حاجتمو باید بدن...

من خیلی آروم یکم گریه میکنم تو روضه اونم به خاطر علاقه ام

و اینکه سعی کردم سبک زندگیشون و مسیرشونو بشناسم

و خیلی روی اخلاق و شخصیتم تاثیر مثبت گذاشتن

وگرنه اگه آدم امام زمانشو نشناسه جاهل از دنیا میره و این روایت پیامبر هست

حالا به قول شما خیلیا برای امام حسین اشک هم میریزن ولی اشک امام زمانشونو درمیارن خب این یه محبت تقلیدیه

به قول رائفی پور طرف میره به بهونه روضه، برای عقده های خودش گریه میکنه که خالی بشه

البته همه اینطوری نیستن ما هم از دل کسی خبر نداریم

ولی شما که میخوای محبت به دست بیاری، اول با شناخت شروع کن خیلی تاثیر داره 

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

خیلی ممنونم🙏❤

خواهش میکنم موفق باشی عزیزم برای ماهم دعا کن 😘

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

من وقتی بچه بودم با مادرم میرفتم مسجددمادرم مذهبی شدید نبود بعد زن های دیگه و مداح که فریاد میزدن گریه می کردن برای شهادت امام حسین و حضرت زهرا ،همیشه برام سوال بود مگه اونا الان تو بهشت نیستن و کنار جوی آب و.... عشق و ....

چرا ما باید اینجا گریه کنیم ؟ 

آیا منطقی

2790
2778
2791
2779
2792