2777
2789
عنوان

تحملت کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 33 پست
اره دو هفته قبل ام گفت اخلاقت بده قهر کرده بود بعد خودش برگشت الان گفت تحملت نمیکنم دیگهدرحالی ک من ...

خب چش شده پس

فعلا سراغ نگیر ببینیم چی میشه

اگرم رفت ک ب درک کسیکه سر همچین بحثهایی بلاک میکنه فردا روز میخواد چیکار کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چش شده پسفعلا سراغ نگیر ببینیم چی میشهاگرم رفت ک ب درک کسیکه سر همچین بحثهایی بلاک میکنه فردا روز ...

خیلی بلاک میکنه .

اصن همیشه وسط قهر بلاک میکنه از همه جا اصلا نمیگه طرف ممکنه چه بلائی سرش بیاد عصبی میشه  .

از این رفتارش خسته شدم بلاک میکنه همش 

صبور☃️
خیلی بلاک میکنه .اصن همیشه وسط قهر بلاک میکنه از همه جا اصلا نمیگه طرف ممکنه چه بلائی سرش بیاد عصبی ...

اهمیت نده اومد آشتی کردید منطقی باهاش حرف بزن ک دوس ندارم بلاک شم دوس داشتی از تاپیکام استفاده کن

این آدم قهر قرووو  محلش نده  واگه میتونی قیدشو بزن  وگرنه تا اخرعمر باید نازشو بکشی  بهش محل نده بزار خودش بیاد منت کشی  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
بنظرم اگه انقد زود رنجه وبرای این حرف کوچیک داره مجازاتت میکنه پس توهم ولش کن ارزش نداره بعدا توی زن ...

مجازات خوب گفتی .

تازگیا این رفتارو از خودم نشون میدم اونم  قهر میکنه میگه باید ادب بشی😐

صبور☃️
اهمیت نده اومد آشتی کردید منطقی باهاش حرف بزن ک دوس ندارم بلاک شم دوس داشتی از تاپیکام استفاده کن

عزیزم.میشه لطفاً منو لایک کنی شما رو گم نکنم.تاپیکات جالبه.یکیشو خوندم.بقیه رو هم میخوام بخونم فردا.لایکم میکنی؟؟؟

مجازات خوب گفتی .تازگیا این رفتارو از خودم نشون میدم اونم قهر میکنه میگه باید ادب بشی😐

وقتی اومد سراغت بگو من دیگه ازت دلسرد شدم نیاز دارم برای ادامه رابطمون بیشترفکرکنم(البته ممکنه با این جمله دیگه کامل ترکت کنه که بنظرم بهتربزاربره)اما اگه تحمل جداییشو نداری و وابسته ای مجبوری تحملش کنی ولی مطمعنم این بعدازدواجت پدرت درمیاره

این آدم قهر قرووو محلش نده واگه میتونی قیدشو بزن وگرنه تا اخرعمر باید نازشو بکشی بهش محل نده بزا ...

از اینجور مردا متفرررررممممم.احساس میکنن اونا دخترم و ما پسریم که باید نازشونو بکشیم.