2777
2789
عنوان

مشکل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست
من خیلی دوسش دارم هربار تحقیرم کرده نتونستم جدا شم

همینه دیگه خودتو دست پایین گرفتی که روش زیاد شده فکر کرده کسیه فرتو فرت رفته کثافتکاری کرده به هرحال همه چی بستگی به خودت داره اگر میتونی با همچین کسی زندگی کنی ادامه بده ولی دیگه ناله نکن و بهش فکر نکن قبول کن که شوهرت یه خیانتکار تا آخر عمرش باقی میمونه توقع نداشته باش که خوب بشه رفتارش چون اگه خوب نشه این خودتی که عذاب میکشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه دیگه خودتو دست پایین گرفتی که روش زیاد شده فکر کرده کسیه فرتو فرت رفته کثافتکاری کرده به هرحال ...

بچم تو شکممه پسره اونو چیکار کنم مادرم میگه من تا عمر دارم نگهش میدارم خودت پیشرفت میکنی بهت کمک میکنم و بازم زندگی جدیدی میسازی

بچم تو شکممه پسره اونو چیکار کنم مادرم میگه من تا عمر دارم نگهش میدارم خودت پیشرفت میکنی بهت کمک میک ...

پسرتم بهش بده که خیلی خوش خوشانش نشه آخر هفته ها میری میبینیش البته دادگاه تا ۷ سالگی حضانتشو میده به خودت وقتی یه پشتوانه محکم داری و میتونی پیشرفت کنی چرا بهش پشت پا میزنی یادت باشه تو همیشه جوون نمیمونی بعدا حسرت این روزارو میخوری که چرا موندی ساختی اگر خانواده پسره طرف تو بودن قضیه فرق داشت ولی وقتی میگی خواهرش رفته براش زن گرفته یعنی اینا خانوادگی مشکل دارن دختر خوب خودتو پاسوز یه مرد بی بندوبار نکن فردا پس فردا همین پسرت بزرگ بشه بهت سرکوفت میزنه که چرا موندی 

پسرتم بهش بده که خیلی خوش خوشانش نشه آخر هفته ها میری میبینیش البته دادگاه تا ۷ سالگی حضانتشو میده ب ...

پسرمو برمیدارم و جدا میشم اون آینده ای برا بچم نمیتونه بسازه