2777
2789
عنوان

حس خوب من

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 30 پست

من دوهفته داشتم میمردم از درد جلو در دشویی ا ظهر بیهوش افتاده بودم تا شوهرم برگشت.مادرشوهر و٣تا جاری همسایه هم یکیشون نیومد بگه دختره مریضه شاید مرده برم تا جنازه ش بو نگرفته.

دردم روسرشون پیش مرگم بشن الهی

خدا دی بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم در حد همسایتون مهربونم ولی همسایه درست درمون ندارم براش آش ببرم😂 همشون مجردن الدنگا

آش شله قلمکارم بلدی؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
دهنم اب افتاد

خوشمزه نیس بابا برا مریضه   تازه کلیم معذرت خواست ک توش لوبیا و این چیزا نریخته گف برا مریضیت اینجوری درس کردم

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
ازوناست که گوشت داره؟؟ نه 😆

عزیزم   

عاره میگن داره ما که ندیدیم  

یه بار یکی از همسایه هامون آوورد گفت این شله قلمکاره خودم پختم بهبه و چهچه فقط یه نخ گوشت توش بود  مطمینم یه نخه دیگم داشته پسرش ناخونک زده  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
با این چند کار اصلا سرما نمیخورین دم نوش نعنا قرقره کردن آب نمک ناشتا آب ولرم و لیمو عسل

ممنون، منم توصیم فقط شیر بادامه، کلن پودر بادام بدون پوست تو هر چی میتونید استفاده کنید عالیه.

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
چه همسایه ی خوبی داری واقعا خوش به حالت من دو ماهه اومدم خونه جدید همسایه هامو اصلا ندیدم   &n ...

آره الان بفکر جبرانم خیلی یهو دوسش دارم:))

بیا و خوبی کن .بهشون میگم دیگه برات اش نیارن اخه مسخره شون میکنی    

نه بیچاره ها تازگی انگار یکی از فامیلاشون فوت کرده حلوا خیرات میکنن  

با این چند کار اصلا سرما نمیخورین دم نوش نعنا قرقره کردن آب نمک ناشتا آب ولرم و لیمو عسل

عه چه خوووبه مرسی