الانم ژله دو رنگ تک نفره درست کردم چهارتا.خوابه بیدار بشه یخچالو ببینه میگه وایییی نازنین من قند دارم توروخداااا.مطمئنم میگه انگار اسلحه گذاشتم روی سرش میگم بخور
خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
الان من مثلا یه کیلو شیرینی تو یخچال هست ولی جرات ندارم بخورم چون وزنم داره میره بالا چه فایده،تازه ...
منم باردارم.دکترم گفته اضافه وزن داری.بهداشتم همش میگخ تو سابقه فشار داری.ازین طرف خودم قنادم میپزم هی دلم میخواد ولی دکترم گفته نخورم.حالا اونروز بهم میگفتن تو فعلا کارت. بذار کنار تا بهت لطمه نزده
خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
خانم کلاس میذاره عید هم اومده بود پیشم داشتم سفارشارو اماده مبکردم همش میگفت وای اینا چقد خوشمزن ولی دیگه درست نکن.میگفتم خب مامان سفارش دارم چه کنم
منم باردارم.دکترم گفته اضافه وزن داری.بهداشتم همش میگخ تو سابقه فشار داری.ازین طرف خودم قنادم میپزم ...
اره شما که اصلا نخور من تو بارداریم یکی دیگه شده بودم ۲۵کیلو اضافه کردم گاهی انقدر میخوردم که بعدش گریه میکردم😐شما کنترل کن گرسنه شدی میوه بخور یه خرما بخور
اره شما که اصلا نخور من تو بارداریم یکی دیگه شده بودم ۲۵کیلو اضافه کردم گاهی انقدر میخوردم که بعدش گ ...
من وزنم ۶۰ بود.بعدش که باردار شدم دوماه اول اصلا ویار نداشتم یهو ۶۸ شدم.یعنی هفته ای ۱ کیلو..بعدش از ماه سوم ویار گرفتم یکم روند افزایش وزنم سرعتش کند تر شد.ولی الان که ماه چهار هستم همش بهداشت میگه شیرینی نخور
من وزنم ۶۰ بود.بعدش که باردار شدم دوماه اول اصلا ویار نداشتم یهو ۶۸ شدم.یعنی هفته ای ۱ کیلو..بعدش از ...
بسلامتی فقط دقت کن اگر هفتگی افزایش وزن داشتی و داعم شد میزان پروتیین درادرار رو بررسی کنن من هردوبارداریم بچه ها تپلی به دنیا آوردم خداروشکر،اما همه ی بدنم ترک برداشت چون یهو ۲۵تااضافه میکردم و بعد اززایمان بسرعت کم میکردم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.