2777
2789
عنوان

دوست ندارم حقوقمو زیاد کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 18 پست
واااا دختر این چه حرفیه ملت اختلاس میکنه حالا برا تو میخوان حقت بدن ناراحتیمیشه بگی شغلت چی هست

ببین من که به رو نمیارم ولی مثلا بچه ها پیشم اعتراض میکردن من قاطیشون نمیشدم یه حس درونی نمیزاشت میگفتم اینا چشونه مگه حقوقمون چرا زیاد کنن.در حالیکه هیشکی اندازه من ولخرج نیست و حقوقش زود تموم نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا درکت میکنم یهو دلم گرفت به خودت میایی میبینی چقدر شبیه والدینت شدی..افکار حرکات همه چیشون تو ن ...

اره ببین من مثلا تو رویام هزار میلیارد داشته باشم دلم نمیاد یه کیف مثلا ۵۰ میلیون بخرم.همش میگم ای وااای جاش چند گرم طلا میخرم که پولم خراب نشه در حالیکه اونیکه هزار میلیارد داشته باشه باید خرج زیاد کنه از همه چی دنیا بچشه از لارج بازیا و هزاران تفریح دیگه

ببین من که به رو نمیارم ولی مثلا بچه ها پیشم اعتراض میکردن من قاطیشون نمیشدم یه حس درونی نمیزاشت میگ ...

سعی این حست از بین ببری در اینده که ازدواج کنی هم با این افکارت نمیتونی از همسرت پول بخوای چون هم شاغلی خودت درامد داری هم این حس داری باعث میشه ناخوداگاه از اون هم کم توقع بشی