2777
2789

انشالله بسلامتی فارغ شی،فقط یک سوال شیردهی رو کی باید صطع کنین بلافاصله یا تا چند ماه میتونی شیر بدین؟دوست منم بچش یکساله هست وباردار شده دکتر گفته تا دو ماه فقط میتونی شیر بدی 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
انشالله بسلامتی فارغ شی،فقط یک سوال شیردهی رو کی باید صطع کنین بلافاصله یا تا چند ماه میتونی شیر بدی ...

اره اینو کجای دلم بزارم دخترم خیلی وابستس ب شیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همجنس باشن شیرت ب دخترت میسازه ولی اگه جنین پسر باشه ب دختر نمسازه و ازحال و استفراغ میشه 

نه اصلا اینطوری نیست من پسرم 4 ماه داشت باردارشدم تا به دنیا اومدن دخترمم شیر خودمو میخورد

نه اصلا اینطوری نیست من پسرم 4 ماه داشت باردارشدم تا به دنیا اومدن دخترمم شیر خودمو میخورد

خب برای بعضیا برعکس بوده 

اینا تجربه هستن و شاید ریشه علمی نداشته باشن 

من دیدم بعضیا شیرش ب بچشون نساخته موقه بارداری

بعد هم حتما از هفته ۱۶ شروع کن قرص آهن و مولتی بخور مخصوصا شما که فاصله بارداریتون کمتر از ۲سال بوده

تا سه ماه بعد زایمانت هم ب خوردن آهن و مولتی ادامه بده و حتما از یه روش جلوگیری مطمئن استفاده کن تا دوسال آینده نباید باردار بشین چون هنوز ویتامین ها و املاح ک از بدنتون رفته هنوز جبران نشده بدنتون ضعیف میشه و ممکنه خدای نکرده دچار پوکی  استخوان و ... بشین