2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میترسم فل بگیرم بعد خیلی میترسم بقیه بفهمن به این چیزا علاقه دارم ‌دوست ندارم خرافاتی باشم بعد او ...

نبابا مگه چه اسلاعاتی میخوای بهش بدی دیگه ، یکی که واقعیییی باشه باید ادم پیدا کنه خیلیاشون اصن کار بلد نیستن

منم دوست دارم فل بگیرم ولی میترسم امتحان کردی به منم بگو

پيش ايشون؟

يا كسي ديگه؟

من خيليييييييييييييي فا ل گرفتم

هيچكس بيشتر از من تو عمرش فا. لنگرفته بنظرم

منتهي ادم خوبي پيدا نكردم

يكي سال ٩٥ ميشناختم الان نيست

در به در دنبالشم

پيش ايشون؟ يا كسي ديگه؟من خيليييييييييييييي فا ل گرفتمهيچكس بيشتر از من تو عمرش فا. لنگرفته بنظرممنت ...

ن پیش ایشون ن 

کلا نمی‌دونم موکل فلان واقعی اونایی ک واقعا میگن ایندتو

دوست داداشم بود بختم رو بسته بودن اومد دعا هارو ازخونمون پیدا کرد..گفته بود بعد ۴۰روز مشکلت حل میشه ...

البته خودش خیلی ضعیف بود ولی یه استاد داشت عالی بود همه چیزو ازاون می‌پرسید.. چند باری ازش شماره ی استادشو خواستم نداد

پيش ايشون؟ يا كسي ديگه؟من خيليييييييييييييي فا ل گرفتمهيچكس بيشتر از من تو عمرش فا. لنگرفته بنظرممنت ...

من خودم زیاد اعتقاد ندارن ولی خیلی به آینده گیر دادم برای یکبار دوست دارم امتحان بکنم 

ولی منتها میاریم کسی بفهمه یا خانواده بفهمن مسخزه می‌کنم یا ناراحت میشین 

من خودم زیاد اعتقاد ندارن ولی خیلی به آینده گیر دادم برای یکبار دوست دارم امتحان بکنم ولی منتها میار ...

انشالله دعا كن مشكلم حل شه

ياد اوردي كن يكي دوماه ديگه

مورد خوبي پيدا كردم بهت معرفي كنم

چون منتظرم ببينم حرفاي كدوماشون درسته

انشالله دعا كن مشكلم حل شهياد اوردي كن يكي دوماه ديگهمورد خوبي پيدا كردم بهت معرفي كنمچون منتظرم ببي ...

خیلیم عالی ممنون ازت 💕

امیدوارم هرچی اتفاق خوبه برات بیوفته❤️