2777
2789
عنوان

زدن دف در آپارتمان بَده 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 36 پست
ایشون از هشت صبح شروع میکرد دقیقا هم کنار دیواری میزد که تخت من قرار داشت یا آخرای شب ولی در طول روز ...

مشکله والا من ادم مذهبی ام ولی به صدای روضه عصرهای حسینیه اعتراض کردیم ۲ سال پیش دیگه بلندگو رو قطع کردن چون گوشخراشه و فقط یکی دوبار قابل تحمله جای سازها و یه سری صدا توی مکانهای بسته و مناسب خودشه مثل اموزشگاهی جایی

مشکله والا من ادم مذهبی ام ولی به صدای روضه عصرهای حسینیه اعتراض کردیم ۲ سال پیش دیگه بلندگو رو قطع ...

آره واقعا ساز داخل خونه مثل همین دف خیلی صداش میپیچه منم وقتی همسایمون تمرین میکرد خیلی اذیت میشدم حق الناس 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا ساز داخل خونه مثل همین دف خیلی صداش میپیچه منم وقتی همسایمون تمرین میکرد خیلی اذیت میشدم ح ...

بابا خب پس کی تمرین کنیم ؟ کجا تمرین کنیم ؟ 

شما راه چاره بلدین بدین...

بابا خب پس کی تمرین کنیم ؟ کجا تمرین کنیم ؟ شما راه چاره بلدین بدین...

به نظرم با همسایتون هماهنگ کنید بهشون بگین چه ساعتایی استراحت نمیکنن یل اذیت نمیشن شما تمرین کنی  یا اگه پشت بام دارید برین اونجا

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا خب ؟؟ بزن عزیزم . روحیت عوض میشه

خودم رو سروصدای همسایه ها حساسم اگر صدا بیاد تدکر میدم برا همین خودم خیلی رعایت میکنم 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

بزن بابا اشکالی نداره

مگه چقدره؟ بیشتر از نیم ساعت یا یه ساعت که نمیزنی.

مثلا صبح ۱۰ به بعد خوبه

ساعت ۱ تا ۴ هم‌نباشه که وقت استراحت

شب هم از ۹ به بعد نزن

این وسطا در حد نیم ساعت یا یه ساعت بزن

دیگه نمیشه که آدم زندگی نکنه