2789
پس عروس هم حق داره پسر رو ببره برا معاینه، ضمنا هزار تا راه هس دختر بدون اینکه بکارت رو از دست بده ه ...

میدونم چیمیگی درسته دختر بدون اینکه بکارتش مشکلی داشته باشه از راهای دیگه هزارتا غلط دیگه میکنه ولی خب بازم سالم بودن بکارت ی بخش دیگس و حداقل میدونی اگه هم کاری کرده بکارتش سالمه

میدونم چیمیگی درسته دختر بدون اینکه بکارتش مشکلی داشته باشه از راهای دیگه هزارتا غلط دیگه میکنه ولی ...

منم حرفم اینه اگه دختر آفتاب مهتاب ندیده میخان، صرف بکارت نمیتونه این رو ثابت کنه که اره چون بکارت داره پس آدم درست و سالمی هس، اگرم رفتن دم در طرف ب عنوان خاستگاری، یعنی اعتماد کردند که رفتن، پس فرستادن برا گواهی واقعا توهین هس، کاشکی این معاینه برا پسرا هم الزامی بود اونوقت می‌دیدیم کدوم پسری حاضر میشد بره برا معاینه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم حرفم اینه اگه دختر آفتاب مهتاب ندیده میخان، صرف بکارت نمیتونه این رو ثابت کنه که اره چون بکارت د ...

اره ولی خب دختر بخاطر اینکه دهن اونارو ببنده حاضر میشه ک بره برا معاینه این یعنی ب خودش اعتماد داره فقط میخواد پشت سرش حرف و حدیثی نباشع خانواده همسر من و حتی خود همسر من هم مخالف اینکار بودن ولی ما در و خواهرم گفتن برو بزار دهنشون بسته بمونه منم رفتم و خیالشونو راحت کردم چون شنیدم از یکی دوستام ک نرفته بود برا معاینه و بعدش خانواده همسرش چه حرفایی ک بارش نکرده بودن نخواستم مثل اون بشم🥺

من خودم مادرشوهرم و همسرم مخالف این کار بودن ولی خود من خواستم ک مطمعنشون کنم و برای اینکه فردا پس ف ...

دقیقااا نظر منم همینه 

بهتره تا واسه آدم حرف و حدیث در نیارن بعداا

پس خودمون باید پیش یه دکتر بریم؟