2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 40 پست

البته استارتر جون حالا اینجا ی وقت همه نظرشونو میدن نری باشوهرت ی وقت دعوا کنی و اینا

بنظرم از راه منطقی بهش بگو

بالاخره اونم شاید ی کم خودشو مسیول میدونه و این خودش کلی براش سنگینه ک بگه نه

باهاش حرف بزن و بهش بگو ک مانداریم واقعا خودمونم سختمونه اگه داشتیم ک طوری نبود بالاخره داداشته راه دوری نمیره

ولی وقتی ما خودمون الان احتیاج داریم چطور کمک کنیم

بعد اگه دیدی دیگه اصرار فایده نداره بگو حداقل کمتر کمک کن دویست سیصد تومن

نذارمادرشوهرت باعث خرابی رابطت باشوهرت بشه

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
آدم طوریش نیست کمک کردن ولی دوتاموضوع هست اولا الان شما خودتون وام گرفتید دوما اینکه آدم از پرتوقعی ...

دقیقااااا ! بخدا اینقدر برادر شوهرم گله که هر کاری براشون کنیم کمه اما ادم از پرتوقعیه مادرشوهر زورش میگیره 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااا ! بخدا اینقدر برادر شوهرم گله که هر کاری براشون کنیم کمه اما ادم از پرتوقعیه مادرشوهر زورش ...

از ی طرف رو بهش میدی اگه بدی

از ی طرفم معلومه ک دلتون میخواد کمکش کنید

بنظرم ب مادرشوهرت بگید نمیدیم

ولی بهش بدید خخخ

بدجنس بشید

کوتاه نیا چون هر سر کوتاه اومدی به خودش اجازه میده  دخالت کنه باشوهر خودتم حرف بزن بگو این همه ...

چی بگم ... بخدا خسته شدم از این قوم ... باید دو ساعت به مغزم فشار بیارمکه چطوری سر صحبتو باز کنمو به شوهرم بگم 

از ی طرف رو بهش میدی اگه بدی از ی طرفم معلومه ک دلتون میخواد کمکش کنید بنظرم ب مادرشوهرت بگید نمید ...

اینا همشون بچه ننه هستن خودشون میگن به مادرشون 

چی بگم ... بخدا خسته شدم از این قوم ... باید دو ساعت به مغزم فشار بیارمکه چطوری سر صحبتو باز کنمو به ...

آخی عزیزم توهم مث منی

ولی سعی کن توزندگیت حرفتو بزنی بالاخره زندگی توهم هست

البته استارتر جون حالا اینجا ی وقت همه نظرشونو میدن نری باشوهرت ی وقت دعوا کنی و اینا بنظرم از راه ...

ممنونم عزیزم اینقدر با حوصله خوندیو جواب دادی . نمیذارم دعوامون بشه . 

اروم و منطقی باهاش حرف میزنم 

آخی عزیزم توهم مث منی ولی سعی کن توزندگیت حرفتو بزنی بالاخره زندگی توهم هست

اره ... ببینم فردا میتونم بگم یا نه 

اول ازشون تعریف کن فقط که فکر نکنه از سرلج و لج بازی یا اینکه چون خانوادشن نمیخوای بدی  

ببین مادرشوهرت چطوری میتونه حرفشو به کرسی بشونه و روشوهرت تاثیر بزاره چون زرنگه توام همین کارو کن 

كمي معجزه لطفا 

شوهرمن هروقت میخواد به والدینش کمک کنه یا حتی به خواهروبردرهاش به من میگه , منم خودمو میذارم جاش , میبینم اگه خانواده ی خودم نیاز داشتن چه کار میکردم ! قطعا کمکشون میکردم .

ولی نباید کمک کردن آسیبی به زندگی خودآدم وارد کنه 

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم