2821
2789
عنوان

پوچی مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 160 پست
چرا باید علوم فنون رو میشدی ۱۶ و انگلیسی رو ۲۰؟مطمئنی ایرانیی و فارسی بلدی؟😂

خدایی یسوال ادم پایه ای هستی؟ 

خوشحالی همیشه یا دپرس یا مودی؟ 

درونگرا یا برونگرا 

تایپ شخصیتیت چیه

خدایی زبان فارسی سختهههه😮‍💨 عربی باز یه فاعل مفعول میزنی دو نمره میگیری ولی من از کجا برم مفهوم شع ...

راس میگی علوم فنون واقعا درس مزخرفیه😑😂

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به شدتبی نهایت مودیدرونگراintp

چهار ستون بدنم بلرزه افتاد😂😂 

من خیلی دوست دارم یه رفیق پایه داشته باشم که همیشه شاد باشه خییللیی و اینکه صمیمی باشیم بتونم بدون هیچ نگرانی همیشه ازش کمک بخام پشتم باشه واقا تو زندگیم به همچین ادمی نیاز دارم 🥲🥲

منم infj

چهار ستون بدنم بلرزه افتاد😂😂 من خیلی دوست دارم یه رفیق پایه داشته باشم که همیشه شاد باشه خییللیی و ...

ببین من یه دقیقه شادترین ادم جهانم

یه دقیقه هم افسرده ترین ادم جهان

هیچ تعادلی ندارم

یا صفر یا صد😂

منم همینطور👍😂

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...
ببین من یه دقیقه شادترین ادم جهانمیه دقیقه هم افسرده ترین ادم جهانهیچ تعادلی ندارمیا صفر یا صد😂منم ...

یا خدا پس از اونایی که وقتی کلافه میشی حرف نمیزنی بعد میگن چیشده میگی هیچی میگن ناراحتی میگی ن میگن اتفاقی افتادع میگی ن میگن چرا حرف نمیزنی میگی هیچی خابم میاد برم بخابم کاری نداری و طرفو تو این حالت میزاری😵😵 

یا خدا پس از اونایی که وقتی کلافه میشی حرف نمیزنی بعد میگن چیشده میگی هیچی میگن ناراحتی میگی ن میگن ...

بعد اون بدبخت پیش خودش میگه خداااایاااا اخه چراااا مگه من چیکااار کردممممم😂😂😂

افرین خیلی باهوشی👍😂

یا مثلا اگه اون طرفو دوست داشته باشی اینکارو هم نمیکنی بلکه گیر بهش میدی مثلا ۸۵۷۷۶هزار سال پیش ۲۵ میلیونم ثانیه دیر جوابتو داده و اون موقع بهتم اثبات کرده که چرا دیر کرده تازه ولی تو اون زمان همونو بهانه میکنی و کاری میکنی از زندگی لفت بده درست میگم؟😂😂😂