واسه همین حس نداری چون تکون نخورده کم کم تکون میخوره به صدات واکنش نشون میده حتی وقتی با اون حرف نمیزنی اونوقت تا تکون میخوره قربون صدقش میری بعدم تکون نخوره قربون صدقه خوابش میری
ان شاالله. دعا کنین برام که زایمان سختی نداشته باشم و زودرس نباشه تو رو خدا. من توی شهر غریب دست تنه ...
مطمئن باش خدا خودش هواتو داره...شک نکن..به چیزای خوب و مثبت فکرر کن
خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی
امین.
اره دلم اشوب ميشه ميترسم ازدستش بدم ممنونم ازحرفاي ارامبخشت اي جان دختر هم عاليه حرف نداره
ان شاالله خدا برات نگهش میداره. من که به خدا اعتماد دارم و سپردمش به خدا. و با دعای توسل و حدیث کسا خیلی آرامش میگیرم. خدا دنیا رو روی ستون اهل بیت بنا کرده. هرکاری که دکترا بلدن انجام بدن خدا توی توانشون گذاشته و مطمئن باش خیلی بهترش رو حضرت زهرا برات انجام میده. من که همه مشکلاتم رو سپردم به حضرت زهرا و خیلییی خوب هم مادری میکنه برام خانوم. منم مطمئنم توکلت به خدا باشه برات بهترین چیزو میخواد.
پروتئین زیاد ضرر نداره ؟ گوشت دو روز پشت سر هم بیشتر نمیتونم بخورم روز سوم تهوع میگیرم. مرغ هم زیاد نخوردم گفتم هورمونیه الان همشون و این حرفا. ماهی هم که ممنوعم. چی بخورم خدایا
عزیزم من تو کل بارداری هیچ علامتی نداشتم نه تهوع نه ویار نه هیچ چیز دیگه کلا حالم از الانم بهتر بود،قربون پسرم بشم بعد زایمانمم باهام راه اومد الانم که رفیق شفیقمه تو سه سال و نیمگی