2777
2789
عنوان

حق طلاق و حق حضانت

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 29 پست

با سلام حق طلاق را میتوانید با شناسنامه و عقدنامه به دفتر اسناد مراجعه و وکالت تنظیم کنید

اما حق حضانت رو زیاد روش حساب نکنید چون دادگاه بر اساس شرایط والدین تصمیم گیری میکند

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه چی از سیگار شروع میشه 

اره منم از همین میترسم دیگه ازاین که از سیگار یهو نره سمت چیز دیگه بخاطر دخترم میخوام اینکارو بکنم که اگه خدای نکرده چیز دیگه ای باشه بتونم زندگیمو نجات بدم با اینکه عاشقشم ولط بدجور دلمو شکوند

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
با سلام حق طلاق را میتوانید با شناسنامه و عقدنامه به دفتر اسناد مراجعه و وکالت تنظیم کنید اما حق حض ...

ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دفتر اسناد رسمی ، ایشون یک وکالت میدن به شما که شما  از طرف ایشون وکیلید که طلاق بگیرید ( میدونم خیلی مسخره است ) 

حق ضمانت هم همونجا باید باشه ولی توی محضر به ما گفتن که به هر حال «ولی بچه » پدر هست هر چندم که حق ضمانت رو به مادر بده . منم پی اینو نگرفتم . 

خودمم میدونم زیاده روی کردم ولی واقعا دلم شکست ازاینکه بهم دروغ گفت من از روز اول بهش گفتم بارها بارها هم بهش گفتم که نه با مشروب خوردن نه با سیگار کشیدن مشکلی ندارم فقط بهم بگه .... حتی بهش گفتم اگه یه روزی به هر دلیلی اصلا دلیلشم مهم نیس فکر کردی دوستم نداری من ناراحت نمیشم جدا میشیم .... بعد اینجوری با من کرد خوب واقعا ناراحت میشم دیگه

ایشالا که مشکلاتتون هم رفع میشه درسته بی اعتماد شدی ولی سعی کن زیادی بزرگ نکنی یک مسیله رو ، واقعن برای مردا سخته خیلی مشکلات بیشتر سعی کن به خودت جذبش کنی که تسکین رو توی تو ببینه . هرچند سیگار چیز خیلی بدیم نیست . 

دوستان کسی میدونه هزینه اش چقدر میشه حدودا ؟؟؟

من اصلن یادم نیست ، اخه چند تا کار دیگه هم دفتر اسناد داشتیم همه رو با هم حساب کردیم . من ۶ ماه پیش اینکارو کردیم . تلفن بزنی میگن . 

ایشالا که مشکلاتتون هم رفع میشه درسته بی اعتماد شدی ولی سعی کن زیادی بزرگ نکنی یک مسیله رو ، واقعن ب ...

قبول دارم همیشه میگه من وقتی پامو میذارم تو خونه تو و دخترمو میبینم تموم مشکلات کارم یادم میره .... بخاطر این فشار کارش به گفته خودش رفته سیگار کشیده البته من گفتم اینا بهونه است تو از گلوی ما زدی و رفتی سیگار خریدی که قبول کرد حرفمو

من اصلن یادم نیست ، اخه چند تا کار دیگه هم دفتر اسناد داشتیم همه رو با هم حساب کردیم . من ۶ ماه پیش ...

ممنونم

قبول دارم همیشه میگه من وقتی پامو میذارم تو خونه تو و دخترمو میبینم تموم مشکلات کارم یادم میره .... ...

ولی کار خوبی کردی حق طلاق رو پیش کشیدی و بچه رو 

همه باید بگیرن 😉

ولی دیگه دعواش نکن نمیدونم چرا فک میکنم مرد خوبیه ، حتمن خودتم خیلی بهتری . ایشالا روزای خیلی خوبی براتون در آینده هست 🙏🏼❤️

ولی کار خوبی کردی حق طلاق رو پیش کشیدی و بچه رو  همه باید بگیرن 😉 ولی دیگه دعواش نکن نمیدونم ...

ممنونم عزیزم مرسی از دعای قشنگت

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز