دوستان من پنج ساله ازدواج کردم و هفت ساله از اشناییم باشوهرم میگذره ...یه دختر دوساله دارم .... تو این مدت هیچ بدی از شوهرم ندیدم همیشه باهام مهربون بوده و دوتایی باهم زندگیمونوساختیم طلاهام روفروختم و یه خونه نقلی خریدیم که به اسم همسرمه البته اصرار کردکه به نامم بزنه ولی من برام مهم نبود... همسرم نه اهل رفیق بازیه نه مشروب ولی امروزفهمیدم که چندماهیه سیگارمیکشه اونم تو سن ۳۶ سالگی .... دارم دیوونه میشم اخه واقعا ازش انتظار نداشتم ادم خیلی کتابخونیه و اصلا اهل این چیزا نبود خودش گفت بخاطر فشار مالیه .... شوهرم تو یه شرکت انبارداره ولی عملا حقوق یه کارگر بیسواد رومیگیره بعضی وقتا خیلی مشکل مالی داریم .... اما من بهش گفتم که اینها همه بهونه است و دیگه برای من وجود خارجی نداره .... خیلی التماس کردکه ببخشمش ویه فرصت بدم منم گفتم باید حق طلاق و حضانت دخترمو بدون قید وشرط بهم بده
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]
اره منم از همین میترسم دیگه ازاین که از سیگار یهو نره سمت چیز دیگه بخاطر دخترم میخوام اینکارو بکنم که اگه خدای نکرده چیز دیگه ای باشه بتونم زندگیمو نجات بدم با اینکه عاشقشم ولط بدجور دلمو شکوند
خودمم میدونم زیاده روی کردم ولی واقعا دلم شکست ازاینکه بهم دروغ گفت من از روز اول بهش گفتم بارها بارها هم بهش گفتم که نه با مشروب خوردن نه با سیگار کشیدن مشکلی ندارم فقط بهم بگه .... حتی بهش گفتم اگه یه روزی به هر دلیلی اصلا دلیلشم مهم نیس فکر کردی دوستم نداری من ناراحت نمیشم جدا میشیم .... بعد اینجوری با من کرد خوب واقعا ناراحت میشم دیگه
ایشالا که مشکلاتتون هم رفع میشه درسته بی اعتماد شدی ولی سعی کن زیادی بزرگ نکنی یک مسیله رو ، واقعن برای مردا سخته خیلی مشکلات بیشتر سعی کن به خودت جذبش کنی که تسکین رو توی تو ببینه . هرچند سیگار چیز خیلی بدیم نیست .
ایشالا که مشکلاتتون هم رفع میشه درسته بی اعتماد شدی ولی سعی کن زیادی بزرگ نکنی یک مسیله رو ، واقعن ب ...
قبول دارم همیشه میگه من وقتی پامو میذارم تو خونه تو و دخترمو میبینم تموم مشکلات کارم یادم میره .... بخاطر این فشار کارش به گفته خودش رفته سیگار کشیده البته من گفتم اینا بهونه است تو از گلوی ما زدی و رفتی سیگار خریدی که قبول کرد حرفمو