2777
2789
عنوان

سفر بدون مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 25 پست
نه اشتباه نیست. شاید حال و حوصلش رو ندارن تنهایی برن خوبه که شما یه برنامه بریزید خانوادگی باهاشون ی ...

بابای من با کسی نمیسازه ایراد میگیره مردم بدشون میاد قهر و ناراحتی میشه مامانم بدون بابا نمیره منم اجازه نمیدن باهاشون برم وگرنه من دوست داشتم برم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
چرا اشتباه؟من و دوستام میریم.خیلی هم خوش میگذره.مرد باشه راحتتره ادم ولی اینجوری نیس که نشه بی مرد س ...

آره ولی خب راهکار بدین که بتونن بی ترس برن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون عادت ندارن براشون سخته وگرنه یه بار برن متوجه میشن هیچ خطری نداره.

آره واقعا خیلی براشون ناراحتم

نه چه اشکالی داره، من مادرم میرن حتی سفر خارج کشور البته به همراه تور

تنها میرن؟ چه خوب زن باید اینجوری شیرزن باشه یعنی چی که مرد باید همراهمون باشه

آره ولی خب راهکار بدین که بتونن بی ترس برن

سفر با تورهای تضمینی عالیه، چون دیگه دغدغه مکان و خوراک رو لازم نیست داشته باشی و اگر زیارتی باشه همه اعمال توضیح داده می‌شه اگر گردشگری باشه تاریخ هر مکانی توضیح داده می‌شه دیگه آدم دغدغه‌ی اینو هم نداره که شهری که بهش سفر کردیم چه مکان‌های دیدنی‌ای داره

سفر با تورهای تضمینی عالیه، چون دیگه دغدغه مکان و خوراک رو لازم نیست داشته باشی و اگر زیارتی باشه هم ...

چقدر عالی من نظرم اینه خانم ها باید خیلی محکم و قوی باشن و اصلا خودشون رو کم نبینن و حتی تک نفره هم همه جا برن

تنها که نه یه جورایی سفر مجردی با خانوم‌های نزدیک😅 آقایون هم یه دور واسه خودشون میرن

آهان پس با دوستا میرن اونم خوبه ولی من میگم چرا تنها نشه سفر کرد

بابای من با کسی نمیسازه ایراد میگیره مردم بدشون میاد قهر و ناراحتی میشه مامانم بدون بابا نمیره منم ا ...

چه بد، ایشالا روحیشون رو به دست بیارن.

حداقل مهمونی برید خونشون خانومانه روزا.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چه بد، ایشالا روحیشون رو به دست بیارن.حداقل مهمونی برید خونشون خانومانه روزا.

انشالله حتما