2777
2789
عنوان

قراره خوابگاهی بشم نصیحتم کنید 🥲🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک میگرم عزیزم😍

حریم شخصی و خصوصی ت رو مشخص کن مثلا به دوستات بگو که دوست نداری رو تختت بشینن یا بخوابن در مورد نظافت اتاق جدی و سختگیر باش یا حداقل اگه خودت برات مهم نیست چند نفر رو پیدا کن که مثل خودت باشن همدیگه رو عذاب ندین. اگه ساعت خوابت مشخصه و روش حساسی به هم اتاقی هات اطلاع بده. 

نیکو صدام کنید❤️

هیچ برای هیچ چیز دیر نیست من سال اول قبول شدم عزیزم

مشکل اینه دانشگاهمم ۷ ساله

پیر میشم دیگه😂🙁

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

اول ک خوشبحالت قبول شدی و دیگه مستقل بودن و دور بودن از خانواده رو یادمیگیری دوم دوست پیدا کن ولی صمیمی نشو و همه چیزتو نگو فقط ی دوستی ک سلام علیکی چیزی داشته باشین باهم پیدا کن سوم با کسی بد نشو ابدا سرت ب کار خودت باشه اگه دیدی کسی هم برات مشکلی میخواد ایجاد کنه قبل اینکه اتفاق بیوفته راحلشو پیدا کن چهارم عشقو عاشفیو فعلا تا دوسال اول بزار کنار پنجم‌ درس حسابی بخون با استادا جور بشی و کلا دیگه همیت کارا برات ارزوی موفقیت میکنم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
هیچ برای هیچ چیز دیر نیست من سال اول قبول شدم عزیزم

ببخشید سوال بی ربط میپرسم

شما  کتاب کمک درسی زیاد داشتین 

آزمون اینا زیاد میرفتین و مشاوره اینا داشتین 

و روزی چند ساعت میخوندی

اگه میخوای جواب بده

سلام 😍تو چی قبول شدی عزیزم

دبیری کار و فناوری عزیزم

میگم شما اموزش ابتدایی قبول شدی؟ اموزش ابتدایی که دانشگاه باهنر نداره

یا دانشگاه سلمان شیراز هستن یا زینب کبری کازرون

مطمئنی که باهنر قبول شدی ؟ کد رشته ت داخل دفترچه نگاه کن داخل پرانتز ارجاع داده به یه دانشگاه دیگه که یکی از اون دوتاست که بالا گفتم

دبیری کار و فناوری عزیزممیگم شما اموزش ابتدایی قبول شدی؟ اموزش ابتدایی که دانشگاه باهنر ندارهیا دانش ...

آره عزیزم داخل کارنامه هم زده بودند باهنر 

یکی از دوستامم ابتدایی هست رفته باهنر