2777
2789
فقط اونایی که فاز چیز بلدی گرفتن و میگن نمیشه 😐

والا ...بعد من یکم دل نازکم ...از تمسخر هاشون ناراحت شدم

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

عزیزم لینک تاپیکت را کپی کن بفرست شخصی niniyar_1در روزهای شنبه دو شنبه و چهارشنبه ساعت ده و نیم تا د ...

مرسی عزیزم 😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا ...بعد من یکم دل نازکم ...از تمسخر هاشون ناراحت شدم

ولشون کن اینا یکی میخواد به خودشون یاد بده عادت کردن به مسخره کردن  چون زیاد مسخره میشن انگار مدال میدن بهشون 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
پس چرا بقیه من رو تمسخر کردن...خیلی ممنون از راهنمایتون..چجور بفرستم روندشو بلد نیستم

نمی‌دونم والا 

عزیزم بالای صفحه 

بالای همین  تاپیک بیین یه لینک هست 

نوشته ninisite.com/discussion 

یه عبارت اینجوری 

همینو بزنی روش کپی کنی 

برای هر تاپیک جدا هست هر تاپیکی که میخوای حذف کنی برو تو همون تاپیک لینک بالاش رو کپی کن فردا ساعت ۱۱  بفرست برای نی نی یار یک 

نمی‌دونم والا عزیزم بالای صفحه بالای همین تاپیک بیین یه لینک هست نوشته ninisite.com/discussion یه ع ...

ممنون عزیزم لطف کردی

ولشون کن اینا یکی میخواد به خودشون یاد بده عادت کردن به مسخره کردن چون زیاد مسخره میشن انگار مدال م ...

یه جوری شدم گفتم نکنه به خودم ندونستم فحشی چیزی دادم😆

یه جوری شدم گفتم نکنه به خودم ندونستم فحشی چیزی دادم😆

فدای سرت عزیزم 😂😂 این‌جا نگاه میکنند ببینند کامنت اول کی چی میذاره دیگه به پشت وانه همون شروع میکنند 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
فدای سرت عزیزم 😂😂 این‌جا نگاه میکنند ببینند کامنت اول کی چی میذاره دیگه به پشت وانه همون شروع میکن ...

اره والا