2777
2789
اصلا نمی‌دونم سرکتاب چیه میتراسم این چیزا اینم از سایت گرفتم حالا اعتیاد پیدا کردم هی بپرسم

سرکتاب هر چیزی که توی زندگیت اتفاق افتاده رو بهت میگه ، راجب کسی که باهاش در ارتباط باشی هم همیطور اینکه ازدواج داری یا ن اینکه طرف ادمـخوبیه یا ن 

میخادت یا ن 

و خیلی چیزای دبگه 

ترس ندارهچکه من همیشه ی سیدی برام میگیره مو ب مو بخم میگه هیچ اتفاق بدی هم نمیفته 

سرکتاب هر چیزی که توی زندگیت اتفاق افتاده رو بهت میگه ، راجب کسی که باهاش در ارتباط باشی هم همیطور ا ...

خب از کجا ک معلومه واقعیه 

حس ششم یجور احتماله ک خودت میدونی واقعی نیست ولی یه احتماله ک شاید واقعی باشه 

ولی واقعا براتون تحقق پیدا کرد همچین چیزی ؟

بعد من به این چیزا اعتقاد ندارم زیاد از سر سرگرمی می‌کنم اونم دوست دارم از سر سرگرمی بکنم ولی میترسم کسی بفهمه 

یا مثلا اطلاعاتت پخش کنه چون شماره کارت داره اسم اینا میوفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از کجا ک معلومه واقعیه حس ششم یجور احتماله ک خودت میدونی واقعی نیست ولی یه احتماله ک شاید واقعی ب ...

بووووی بابا د چرا سخت میکنی کارو 

اطلاعات تو برا کی مهمه 

اخه ادم مهمی هستی که بخان ای کارو بکنن ،اخه زندگی تو برا کی مهمه بنده هدا 

ای کسی که توی ذهن شماس کلاهبرداره ن دعانویس 

،منکه دارمـمیگم از ی سیدی حرف میزنم که کاراش قرانیه ،اشناس میشناسمش کارشم عالیه