purpleoceaaan مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 عنوان مریض شدممم | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست دیشب گلودردم رو مخ بود الان بهتر شده ولی از بدن درد دارم میترکمنزدیک عادتمم هست دیگه منفجر دارم میشم😂💔دیروز اومدم داداشمو ببرم برا امتحانش اتوبوس خیلی شلوغ بود ماسکم نزدمقشنگ سیستم ایمنی بدنم عالیه😂 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚 1403/06/02 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 اره. از شنبه . جمعه از کنار ی آقا ک عطسه کرد رد شدم توی فروشگاه. از اون موقع منم عطسه دارم. من تو اتوبوس پر ادم یود قشنگ له شدم همه هم ماشالا یا بو عرق میدادن یا بو دهن... سرفه عطسه هم که نگمکاش ماسک زده بودم مامانم گفته بودا •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 اها. من ک بیشتر علائمش رفته .فقط شبا بدن درد دارم و عطسه می کنم. گاهی هم معده درد .وگرنه دندون درد ... انشاالله سریعتر خوب شیم •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 20477 من تو اتوبوس پر ادم یود قشنگ له شدم همه هم ماشالا یا بو عرق میدادن یا بو دهن... سرفه عطسه هم که نگمک ... منم از این ب بعد ماسک میزنم. اخه سریع مریض میشم. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 20477 انشاالله سریعتر خوب شیم انشالله یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 منم از این ب بعد ماسک میزنم. اخه سریع مریض میشم. اره واثعا درس عبرت شد برام با اینکه با ماسک حس خفگی میگیرم ولی چاره ای نیست •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚