2777
2789
اسی خوابید رنگ چراغش نارنجیه

وقتی نارنجی میشه یعنی تو سایت هست ولی تو این صفحه نیست؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه خوشبخت باشید همیشه.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

چقدر مودب و با فرهنگ و با شخصیته

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
وقتی نارنجی میشه یعنی تو سایت هست ولی تو این صفحه نیست؟

بله تازه از صفحه خارج شده ...

وقتی نارنجی شد داشت عکس آپلود میکرد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مگه مهمه که بقیه چه حسی میگیرن ویا اصلا از نظر دیگران زشت یا جذابه؟!!!مهم این هست که خودت عاشقش هستی

اون ک اره بزار پای کنجکاوی ساده واینکه حوصلم سررفته گفتم سرگرم شم❤️😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز