2777
2789
عنوان

کراشش زدمم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها راهش اینکه ابن دوران سمو بگذرونی😂چند سالته؟ من آنقدر کراش زدم رو بازیگرا حسابش از دستم در رفته

یه ماه دیگه میرم ۱۸ نه من کلا تا آخر عمرم همین جوری میمونم اصلا دست خودم نیست حسم خیلیی 

بخدا راست میگم حتی آرمی هم هستم کلی دفتر بی تی اس دارم و..

اسی با توجه به اینکه جدید اومدی 

من حدس میزنم خیلی بچه تر از این حرفا باشی 

چی بگم 😂

منی که ۱۶ سالمه خندم گرفته

میشه،بلاخره🌄🌱
اسی با توجه به اینکه جدید اومدی من حدس میزنم خیلی بچه تر از این حرفا باشی چی بگم 😂منی که ۱۶ سالمه خ ...

بخدا که یه ماه دیگه میرم ۱۸ ولی کلا تو حس اینام خیلی اصلا هیچی نمی‌بینم جز اینا دوستانم همین حورین

قبلنا رو مردای باجذبه و کاریزماتیک کراش میزدن الان رو پسرای کیوت😐🐣🎀

هیچوقت ابنا به چشم نیومدن مثلا کلاس دهم همه رو امیر دلدادگان کراش بودن من رو جوونیای مالک 😂

معجزه خود تویی ...🩵🌱

هیچوقت ابنا به چشم نیومدن مثلا کلاس دهم همه رو امیر دلدادگان کراش بودن من رو جوونیای مالک 😂

من یادمه اون زمانا رو اکثرِ برادران غربی کراش بودم (یعنی در این زمینه خیلی تباه عمل نکردم🤣) مثلا من خیلی اهل رمان و کتاب خوندن بودم و اونوقتا خیلی رمان گناهکار و رمانای این مدلی رو بورس بود منم کراش سفت و سخت زده بودم رو شخصیت اصلیش و اینکه خارجی بود اولین شکست عشقیم بود و بعدها که فهمیدم طرف زنم داره دیگه رسما تیر خلاص بود🥲😂😂 در این حددد تباه

ولی خدایی هنوزم واسم کراشه پس یعنی نتیجه میگیریم اونقدرا هم سم نبود انتخابام😂🤥