2777
2789
عنوان

کادوی تولد پیشنهاد بدینننننننن🎁🎉🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
منم یکم دیگه تولد مامانمه نمیدونم چی بخرم😭

چی دوست داره؟ تا چقدر میتونی هزینه کتی؟

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

منم یکم دیگه تولد مامانمه نمیدونم چی بخرم😭

مامانت چند سالشه و چقد میخوای هزینه کنی عزیزم؟

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۵۰۰،۶۰۰ اوکیهنمیدونم اگه میدونستم میخریدم😭

یه شال مجلسیِ شیک بخر

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
تا ۵۰۰،۶۰۰ اوکیهنمیدونم اگه میدونستم میخریدم😭

از این تابلو های بارکد دار که می‌زنی فیلم پخش میکنه اما قیمتشو نمیدونم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

باید بپوشه و اسی بپسنده بچرخه بگه چطوووورم؟؟

بعد از این حرکت شب باید ساعت نه بره دم در(الهی بمیرم براش نمیدونه پشت سرش چی میگم) 😂

اوکیی مرسیی(:✨️

راستی علاوه بر هدیه میتونی تو جار شیشه ای ۴۵ تا کاغذ کوچیک متن دار بنویسی که هر روز یکیشوباز کنه بخونه 

راستی علاوه بر هدیه میتونی تو جار شیشه ای ۴۵ تا کاغذ کوچیک متن دار بنویسی که هر روز یکیشوباز کنه بخو ...

👌🏻🩷

فرزند ماه گریه نکن...بالاخره یه روز ماه طلوع میکنه!