artiiiiiii مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 1814 عنوان گیتار یا طلا 🎻👀🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 36 پست برای کادو تولد کدوم بهتره بگن برام بگیرن گفتن اگه طلا بگیرن یه انگشتر خیلی ظریف و کوچیک میگیرن حالا به نظر شما گیتار بخرم یا طلا بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝 1403/06/02 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_abrak_ عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 703 بله بله صحیح منم ان شاءالله همین گیتارو میگیرم🥺😍 اصلا عشق میکنی باهاش😍از الان هر کدوم ک شد مبارکت باشه عزیزم🥰
artiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 1814 اصلا عشق میکنی باهاش😍از الان هر کدوم ک شد مبارکت باشه عزیزم🥰 مرسی قربونت برم😍❤️🌱 بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝
queen3e عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1083 مگه برای شماها کیک هم میخرن!؟🥲 کیک درس میکنن یا اصن درست هم نکن هیچی کلن تولدم واس هیچکی مهم نیس
artiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 1814 کیک درس میکنن یا اصن درست هم نکن هیچی کلن تولدم واس هیچکی مهم نیس حداقل برای خودت مهم باشه و خودت برای خودت یه کیک کوچیک بگیر و خوش باش بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10950 کیک درس میکنن یا اصن درست هم نکن هیچی کلن تولدم واس هیچکی مهم نیس من هر بار همراه اول تبریک میگه قند تو دلم آب میشه! دوس دارم جواب پیامشو بدم، حیف که رباته و یه طرفه س🥲😂