2789
اگه میتونی،از کارایی که میکنه مثال بزن،شاید تونستم پیشنهادی بدم که بهت کمک کنه

اینکه شوهرم یزره از مامانش حساب میبره

زیاد نمیتونیم بریم بیرون نامزدم سرکاره یا خونه یا با مامانش تشیف بردن بیرون متمانش کارش دارهههه🥲🤦‍♀️

اینکه شوهرم یزره از مامانش حساب میبرهزیاد نمیتونیم بریم بیرون نامزدم سرکاره یا خونه یا با مامانش تشی ...

همین الان تا قضیه جلوتر نرفته،به نامزدت بگو با این وضعیت مشکل داری،بگو باید این وضعو تغییر بده،مطمئناً بعدا خیلی بیشتر اذیت میشی،ازش بپرس که واقعاً متوجه هست که وارد زندگی مشترک شده؟و شرایطش مثل قبل نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین الان تا قضیه جلوتر نرفته،به نامزدت بگو با این وضعیت مشکل داری،بگو باید این وضعو تغییر بده،مطمئن ...

میگمم میگه صبور باش ولی من ادم صبوری نیستم🥺چن باری جلوش گریه ام گرفته🤦‍♀️🥲

میدونی توی چه موضوعی نقطه ضعف داره؟و یا حساسه؟یا اعصابش خورد میشه؟

نمیدونم،بحث کردنی فکنم

میدونی خیلی حرف شنوی داره از مامانش مامانش رو خیلی دوست داره بگه بمیر میمیره

نمیدونم،بحث کردنی فکنممیدونی خیلی حرف شنوی داره از مامانش مامانش رو خیلی دوست داره بگه بمیر میمیره

ظاهراً شناخت کاملی هم ازش نداری،بنطرم گریه رو بزار کن و عین خودش باهاش رفتار کن،اما اول باید محکم باشی،دقیقاً کارهایی که انجام میده رو تکرار کن،دقیقاً،اگه تونستی گاهی حتی یکم شدیدتر،اونوقت ببین چه واکنشی بخرج میده،بعضی وقتا باید اینطوری رفتار کرد تا متوجه شه داره چیکار میکنه

ظاهراً شناخت کاملی هم ازش نداری،بنطرم گریه رو بزار کن و عین خودش باهاش رفتار کن،اما اول باید محکم با ...

الان ذهنم کار نمیکنه، فقط کاسه چه کنم به دستم گرفتم🥲